Ανακοίνωση και ο προβληματισμός του Υποψήφιου Πρόεδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων Νίκου Παπαβραμόπουλου

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τα μέλη να προσέλθουν μαζικά στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021, για την ανάδειξη Προέδρων και μελών Δ.Ε.Ε.Π ΔΗΜ.Τ.Ο και ΔΗΜ.Τ.Ε, ΝΔ εξέδωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων, Νίκος Παπαβραμόπουλος.

Στην ανακοίνωσή του εκφράζει προβληματισμό, για "ράλι εγγραφών" όπως χαρακτηριστικά χαρακτηρίζει το φαινόμενο, των υπερβολικά μεγάλων αριθμό μελών με ονόματα που καμία σχέση δεν έχουν με τις τοπικές κοινωνίες που ζούμε.

Το χαρακτηρίζει καταδικαστέο και καλεί τα μέλη να αποφασίσουν με μόνο κριτήριο την ενότητα του κόμματος και αμερόληπτα να ενεργήσουν έξω από πιέσεις και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν, έτσι ώστε οι εσωκομματικές εκλογές να αποτελέσουν γιορτή δημοκρατίας και ενότητας του κόμματος και όχι απαρχή διχασμού και αντιπαραθέσεων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση Παπαβραμόπουλου:

Μετά την ανακοίνωση τον εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη Προέδρων και μελών Δ.Ε.Ε.Π ΔΗΜ.Τ.Ο και ΔΗΜ.Τ.Ε, σχεδόν με την οριστικοποίηση των υποψηφιοτήτων, αρχίσαμε να παρακολουθούμε έκπληκτοι, ένα ράλι εγγραφών που καμία σχέση δεν έχει με τις τοπικές κοινωνίες που ζούμε, ως προς τον αριθμό και τα ονόματα. Γίναμε παρατηρητές πρωτόγνωρων καταστάσεων και εξελίξεων.

Πραγματοποιήθηκαν εγγραφές μελών αποκλειστικά για τη χειραγώγηση του εκλογικού αποτελέσματος, από μετακινούμενους ψηφοφόρους που καμία σχέση δεν έχουν με την περιοχή μας. Αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο στήθηκε αυτό το σκηνικό. Τι και ποίους εξυπηρετεί, θα το δείξει ο χρόνος.

Οι εκλογές αφορούν μόνο την ανάδειξή οργάνων και τίποτε άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι πεδίο αντιπαράθεσης, η οποία περισσότερα προβλήματα δημιουργεί παρά επιλύει.

Το φαινόμενο αυτό είναι από μόνο του καταδικαστέο. Τα όσα έως τώρα έχουν αναδειχθεί αναφέρθηκαν εγγράφως μόνο στα αρμόδια όργανα του κόμματος και δεν πέρασαν απαρατήρητα. Παρά την ασφυκτική χρονική πίεση έγιναν δεκτά, όσα ήταν δυνατόν να ελεγχθούν, αποδεικνύοντας το βάσιμο τον αναφορών μας.

Σας καλώ να προσέλθετε μαζικά στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου 2021, με μοναδικό κριτήριο την ενότητα του κόμματος. Το κριτήριο που επικράτησε και στην δική μας τελική απόφαση να παραμείνουμε στην εκλογική διαδικασία, ήταν αφενός ο σεβασμός προς τους συμπατριώτες μας και αφετέρου η προτροπή των οργάνων του κόμματος.

Παρακαλώ να αποφασίσετε με μόνο κριτήριο την ενότητα του κόμματος και αμερόληπτα να ενεργήσετε έξω από πιέσεις και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν, έτσι ώστε οι εσωκομματικές εκλογές να αποτελέσουν γιορτή δημοκρατίας και ενότητας του κόμματος και όχι απαρχή διχασμού και αντιπαραθέσεων.

 

Με τιμή

Νικόλαος Παπαβραμόπουλος

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων

Καλάβρυτα 22/10/2021

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com