Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του Γ. Παπακανέλλου στην εκπομπή "Προφίλ" και στην Άντυ Μαγνησαλή. - VIDEO

Τι είπε για Λαζουρά - Παπαδόπουλο, την λειτουργία του Δήμου και τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη.

 

Για όλους και για όλα, χωρίς περιστροφές και ανούσιες στρογγυλοποιήσεις, όπως το συνηθίζει άλλωστε, μίλησε στην δημοσιογράφο του Ionian Channel Άντυ Μαγνησαλή, ο πρόεδρος της κοινότητας Κλειτορίας Γιώργος Παπακανέλλος.

Στην εκπομπή "Προφίλ" που προβλήθηκε χτες Μ. Τετάρτη από το Ionian Channel, ο κ. Παπακανέλλος μίλησε για την επαγγελματική του πορεία, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ώστε να φτάσει σήμερα να θεωρείται, κι όχι άδικα, ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στο δήμο μας.

Μίλησε επίσης για την αυτοδιοικητική του πορεία στο δήμο Καλαβρύτων και τις σχέσεις του με τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Λαζουρά.

Δεν παρέλειψε όμως να αφήσει σαφείς αιχμές για τον νυν δήμαρχο Θανάση Παπαδόπουλο, εκφράζοντας απογοήτευση, πικρία και αγανάκτηση για την απουσία έργων στην Δ.Ε. Κλειτορίας.

Έθεσε επίσης προ των ευθυνών του τον ίδιο τον δήμαρχο, σε περίπτωση που εξαιτίας της εμμονής του να δημιουργηθεί η γαλακτοκομική σχολή στα Καλάβρυτα, παρόλο που οι υποδομές υπάρχουν στην Κλειτορία, χαθεί η ευκαιρία δημιουργίας μιας τέτοιας σχολής στο δήμο μας.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να σημειώσει, ότι το μόνο θετικό που έχει γίνει στην Κλειτορία από την δημοτική αρχή Παπαδόπουλου, είναι η αγορά από το ΤΑΥΠΕΔ του κτιρίου του Ειρηνοδικείου, το οποίο όμως όπως τόνισε, πρέπει να αξιοποιηθεί και να στεγαστούν εκεί οι υπηρεσίες του Δήμου.

Τέλος, αναφέρθηκε στο πως κατά την άποψή του πρέπει να λειτουργεί ένας δήμος σαν τον Δήμο Καλαβρύτων, αφήνοντας παράλληλα ανοικτό το ενδεχόμενο δυναμικής διεκδίκησης του δήμου από πλευράς του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, όποτε αυτές κι αν γίνουν.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο με την συνέντευξη του κ. Παπακανέλλου στην δημοσιογράφο Άντυ Μαγνησαλή, στην εκπομπή "Προφίλ" που προβλήθηκε από το Ionian Channel.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com