Πλατεία Κλειτορίας: Οι εικόνες υποβάθμισης που αντικρίζουν οι επισκέπτες.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η φετινή σεζόν στην Κλειτορία, η οποία, μετά από αρκετά χρόνια, αν δεν αλλάξουν τα υγειονομικά δεδομένα προμηνύεται σπουδαία. Η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί και θυμίζει εποχές προ κορονοϊού. 

Σύμφωνα με την "Π", ο ξενοδόχος Δημήτρης Μπαρλογιάννης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή χειμερινή σεζόν, ενώ επιπλέον τόνισε πως η κίνηση τα σαββατοκύριακα είναι ικανοποιητική μέχρι στιγμής, ενώ αναμένεται αυξημένο ενδιαφέρον μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι επισκέπτες που φτάνουν κάθε σαββατοκύριακο για να απολαύσουν το φθινοπωρινό τοπίο της επαρχίας του Δήμου Καλαβρύτων, αντικρίζουν στην νέα κεντρική πλατεία της Κλειτορίας εικόνες, που δεν ήταν αντάξιες των έργων που έχουν πραγματοποιηθεί.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι τουρίστες του οικισμού της Κλειτορίας "πάτησαν" για πρώτη φορά στη νέα πλατεία, η οποία ήταν γεμάτη λάσπες και φύλλα.

Το γεγονός προκάλεσε αρνητική εντύπωση και μάλιστα συζητήθηκε από επιχειρηματίες της περιοχής.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κλειτορίας Γιώργος Παπακανέλλος, μιλώντας στην "Π" επιβεβαίωσε την αισιοδοξία  για την αύξηση της επισκεψιμότητας λέγοντας ότι: «Μέχρι στιγμής οι επισκέπτες είναι αρκετοί. Θα έλεγα πως είναι περισσότεροι για την περίοδο του Νοεμβρίου ακόμα και σε σχέση με την ίδια εποχή προ κορονοϊού. Χαιρόμαστε γιατί βλέπουμε πως και η περιοχή μας προτιμάται από τους τουρίστες, γεγονός που βοηθά στην οικονομική ανάταση του τόπου. Ωστόσο, χρειαζόμαστε επιπλέον έργα που θα βελτιώσουν περισσότερο τις συνθήκες».

Παράλληλα όμως τόνισε ότι: «Είναι αλήθεια πως η πλατεία αλλά και άλλα σημεία δεν καθαρίζονται όσο θα θέλαμε. Και καθημερινές, όχι μόνο τα σαββατοκύριακα».

Ενώ συμπλήρωσε λέγοντας ότι: «Όσο οι Δήμαρχοι κοιτάζουν κυρίως το κέντρο του Δήμου, δηλαδή τα Καλάβρυτα, είναι λογικό να υστερούμε οι υπόλοιποι σε κάποιους τομείς. Δεν γίνεται σωστή κατανομή του προσωπικού, ζητάνε οι κοινότητες βοήθεια, επομένως περιοχές όπως η Κλειτορία μένουμε λίγο πίσω στην καθαριότητα. Αυτή είναι η αλήθεια».

κ

 

κ

 

κ

 

κ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com