Αλλάζει όψη το Λευκάσιο. Ξεκίνησε η ανακατασκευή της πλατείας. ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε στο Λευκάσιο η ανακατασκευή της πλατείας, με συνεργείο του Δήμου Καλαβρύτων που ήρθε με μηχανήματα του και έριξε μπετό σε μεγάλο μέρος της.

Η πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Λευκασίων Θεοδώρα Γιαννακοπούλου με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Καλαβρύτων για την κάλυψη του έργου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν και η εθελοντική προσφορά πολλών συγχωριανών οι οποίοι βοήθησαν εθελοντικά τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γεώργιο Κιούση έτσι ώστε να διεκπεραιωθούν οι εργασίες άμεσα!!

Ακολουθεί η ανακοίνωση της προέδρου των απανταχού Λευκασίων Θεοδώρας Γιαννακοπούλου:

Στο χωριό μου ξεκίνησε η ανακατασκευή της πλατείας μας!!

Συνεργείο του Δήμου ήρθε με τα μηχανήματα του και έριξε μπετό σε μεγάλο μέρος της πλατείας!!

Σημαντική ήταν η προθυμία πολλών συγχωριανών να βοηθήσουν εθελοντικά τον πρόεδρο της Κοινότητας Γεώργιο Κιούση έτσι ώστε να διεκπεραιωθούν οι εργασίες άμεσα!! 

Σαν πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Λευκασίων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο των Καλαβρύτων για την κάλυψη του έργου!!

Έργο το οποίο θα έχει μεγάλο όφελος για όλους τους Τσορωταίους μιας κ η πλατεία θα πρέπει να αποτελεί στολίδι για κάθε χωριό των Καλαβρύτων!!!

Ευχαριστούμε!!

Λευκάσιο

 

Λευκάσιο

 

Λευκάσιο

 

Λευκάσιο

 

Λευκάσιο

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com