ΖΗΣΙΜΟΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ: Είναι μεγάλη μου τιμή, αλλά και τεράστια ευθύνη ότι καλούμαι να συνεχίσω το έργο του αείμνηστου Αντιδημάρχου Σπύρου Καούρη

Μετά το πέρας της θητείας μου ως Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων οφείλω να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο Αθανάσιο για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου και την άριστη συνεργασία μας.

Επέλεξε να συνεχίσω από νέα θέση, ως Βοηθός Δημάρχου- Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας.

Είναι μεγάλη μου τιμή, αλλά και τεράστια ευθύνη ότι καλούμαι να συνεχίσω το έργο του αείμνηστου Αντιδημάρχου Σπύρου Καούρη.

Θα πορευτώ ακούραστα, αδιαπραγμάτευτα, έντιμα. Δεσμεύομαι  με την υπόσχεση να έχω μοναδικό μου κίνητρο την επιθυμία προσφοράς και γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Η ενασχόληση με τα κοινά μοιάζει με ένα κλάσμα, που όποιος κι αν είναι ο αριθμητής , δηλαδή η ιδιότητα του καθενός μας, ο παρονομαστής επιβάλλεται να είναι πάντα ένας: το κοινό συμφέρον, η πρόοδος και η εξέλιξη της κοινωνίας.

Η ενσυναίσθηση πρέπει να είναι το μοναδικό μας όπλο στους δυσμενείς καιρούς που βιώνουμε.

Ας συνεχίσουμε, λοιπόν, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… για τον άνθρωπο!


 

Με εκτίμηση

Ζήσης Ζησιμόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
5 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com