Σχολικό Συγκρότημα Ευσέβιος Κηπουργός: Πρόσκληση στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά

Πρόσκληση για τον καθιερωμένο αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13-09-2021 και ώρα 10:30 π.μ, εξέδωσαν οι διευθυντές και οι σύλλογοι καθηγητών του Γυμνασίου, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων.

Ακολουθεί η πρόσκληση:

Την Δευτέρα 13-09-2021 και ώρα 10:30 π.μ  θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός  για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2021-2022.  

Αυτήν τη στιγμή θα θέλαμε να τη μοιραστούμε με όλους εσάς,  τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, αλλά και όλους τους φίλους και συμπαραστάτες στο έργο μας.

Η παρουσία σας θα μάς κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς,  καθώς θα σηματοδοτεί – από την έναρξη του νέου σχολικού έτους- την ποθητή και αναγκαία συνεργασία καθηγητών- γονέων- μαθητών-φορέων της πόλης μας με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Σχολικού Συγκροτήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης “Ευσέβιος Κηπουργός”. 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση απευθύνουμε την πρόσκληση αυτή σε όλους εσάς.

Ευχαριστούμε

Οι διευθυντές και οι σύλλογοι καθηγητών

του Γυμνασίου, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καλαβρύτων

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com