Πριόλιθος: Με περισσή λαμπρότητα ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής

Ξεχωριστά τιμήθηκε και φέτος η Αγία Παρασκευή στο γραφικό ξωκλήσι του Πριολίθου. Βραβεύτηκε για την πολυετή προσφορά του ο συγχωριανός μας, κ. Σπήλιος Κωστόπουλος.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αρκετοί πιστοί βρέθηκαν στον Πριόλιθο για να τιμήσουν με κατάνυξη και λαμπρότητα τον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής. Ιδιαίτερα τιμητική για το χωριό μας υπήρξε η παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων, κ. Αθανασίου Παπαδόπουλου καθώς και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Κανδάλου κ. Παναγιώτη Χρυσόπουλου. Παράλληλα με τη Θεία Λειτουργία έλαβε χώρα Αρτοκλασία, ενώ στο τέλος δόθηκαν πλούσια κεράσματα, προσφορά συγχωριανών μας, καθώς και αναψυκτικά/νερά από την κάβα του συμπατριώτη μας, κ. Αναστασίου Κοντογεώργη που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Ξεχωριστή και αρκετά συναισθηματική για όλους μας ήταν η βράβευση του κ. Σπήλιου Κωστόπουλου για την πολυετή προσφορά του με τα 50 και πλέον χρόνια ως ιεροψάλτη στο ψαλτήρι του Ιερού Ναού μας. Του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Δημήτριο Λιακόπουλο εκ μέρους του εκκλησιαστικού Συμβουλίου.

ΥΓ: Θερμές ευχαριστίες στις κυρίες που καθάρισαν τον Ιερό Ναό και στους κυρίους, Θεοδωρακόπουλο Χρήστο, Καϊάφα Ανδρέα, Λάππα Θεόδωρο, Μπουρδή Κωνσταντίνο, Παντελίδη Εμμανουήλ και τις υπηρεσίες του Δήμου για τον καθαρισμό της οδού προς το εκκλησάκι.


 


 

Ο Πρόεδρος Πριολίθου,

Μπουρδής Χρήστος

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α


 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com