Πασχαλινό Οpen στα Καλάβρυτα

Μ. Τρίτη 19 Απριλίου 2022

Την Μ. Τρίτη συνεχίζεται η σειρά των Open προ-τουρνουά Stratego, πριν το αποκορύφωμα της σεζόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego (25-28 Αυγούστου 2022). Η Patras Stratego Team με την αρωγή του Δήμου Καλαβρύτων περιμένει νέους αλλά και παλαιούς παίκτες στο Δημοτικό Πέτρινο κτίριο στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων (πλ. Πετιμεζαίων).

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.30πμ, με 5 αγωνιστικούς γύρους σε μία ενιαία ηλικιακή κατηγορία, ακολουθώντας τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας(ISF). Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι την Δευτέρα 18 Απριλίου με κάθε μέσω επικοινωνίας προς την Patras Stratego Team. Στους αγώνες του Easter Open Kalavryta 2022, θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πέραν του νικητήριου βραβείου και των μεταλλίων, το κατάστημα Snowshop θα προσφέρει αναμνηστικά δώρα στους τρεις πρώτους νικητές.

Το Stratego έχει αρκετά απλούς κανόνες για τα μικρά παιδιά, αλλά και βάθος στρατηγικής που είναι επίσης ελκυστικό για τους ενήλικες. Είναι ένα ελαφρώς τροποποιημένο αντίγραφο ενός γαλλικού παιχνιδιού της δεκαετίας του 20ου αιώνα με το όνομα L’Attaque. Κατασκευάστηκε στην Ευρώπη από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1961.

Για την οργάνωση των φετινών δράσεων της Patras Stratego Team, υποστηρίζουν θερμά το κατάστημα παιχνιδιών eFantasy, το café Poolevard, η Leonil Hellas, το Abelos café&more, το café το Νέον, οι εκδόσεις Ψυχογιός και η Zito! και το φωτοτυπικό κέντρο copy25.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ionian TV, ο Wave97.4, το Καλάβρυτα Press, ο dytikosaxonas.gr, το tetartopress.gr, η Πελοπόννησηος και το pelop.gr, το SpoudaZo.gr, το Giornalista.gr, το Tempo24.gr, το kirix.gr, η VPRESS και τα DytikaNea.gr.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο patrasstratego.gr, στις σελίδες των social media της ομάδας και στο 6982221639.

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com