Ο... ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ του κ. Βασιλόπουλου!!!

"Τα Καλάβρυτα είναι, πλέον, ψηλά στην προτίμηση των επισκεπτών, όχι μόνο το χειμώνα αλλά και σε άλλες εποχές του χρόνου", τονίζει με έμφαση στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Καλαβρύτων για την "Τέχνη του Δρόμου", ο υπεύθυνος τουρισμού του Δήμου Καλαβρύτων Λεωνίδας Βασιλόπουλος. (διαβάστε εδώ).

Βλέποντας κανείς τις εικόνες που δημοσιεύουμε από τον κεντρικό πεζόδρομο των Καλαβρύτων στο τέλος του άρθρου, τραβηγμένες Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στις 8:00μμ και 9:00 μμ αντίστοιχα, μεσούσης της τουριστικής περιόδου για τη χειμερινή περίοδο, θα διαπιστώσει δυστυχώς ότι η πραγματικότητα, "απέχει παρασάγγας" από τις δηλώσεις του κ. Βασιλόπουλου.

ΠΑΝΩΛΕΘΙΑΜΒΟ χαρακτήρισε, με αρκετή αίσθηση χιούμορ οφείλουμε να ομολογήσουμε, γνωστός επιχειρηματίας των Καλαβρύτων τις δηλώσεις Βασιλόπουλου.

Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν εννοούμε το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων όπου φέτος η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αλλά για την κατάσταση που επικρατεί τα βράδια των σαββατοκύριακων σε Καλάβρυτα και Κλειτορία, με τους επιχειρηματίες, ιδιαίτερα του κλάδου της εστίασης, να βρίσκονται σε απόγνωση.

Να μην μιλήσουμε βέβαια για τις καθημερινές όπου η κατάσταση στους κεντρικούς δρόμους θυμίζει τα Καλάβρυτα την δεκαετία του 1970!  

Β.Χ.Α.

Ακολουθούν οι εικόνες του... ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΥ του κ. Βασιλόπουλου από τα Καλάβρυτα. (Οι εικόνες της πρώτης γραμμής είναι τραβηγμένες την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 στις 8:00 μμ και οι εικόνες της δεύτερης γραμμής το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 στις 9:00 μμ)

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 3 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com