Κρυονέρι Καλαβρύτων: Σὺν ἀθηνᾶι καὶ χεῖρα κίνει!

Ο δραστήριος σύλλογος αναβαθμίζει συνεχώς την εικόνα του χωριού!

Πολλές φορές έχουμε γράψει ότι "Το Κρυονέρι Καλαβρύτων, με ευθύνη των δύο δραστήριων προέδρων, αυτού της Κοινότητας Κώστα Ντάλλα και του Συλλόγου Παντελή Καραπάνου, αλλά και της υπευθυνότητας που επιδεικνύουν καθημερινά οι κάτοικοι του χωριού, παρουσιάζει μια εικόνα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες σύγχρονες ευρωπαϊκές κοινότητες".

Στο πρόσφατο φύλλο της εφημερίδας "Εδώ Κρυνέρι" που εκδίδει ο σύλλογος, διαβάζουμε ότι, "Ο σύλλογος αποκατέστησε τη βατότητα σε ένα ακόμα, πολύ δύσκολο, τμήμα του δρόμου προς το ξωκλήσι της Παναγίας". (φωτό άρθρου). "Είναι η πέμπτη κατά σειρά παρέμβαση του συλλόγου στο συγκεκριμένο δρόμο γεγονός που έχει κάνει την πρόσβαση στο ξωκλήσι της Παναγίας πιο εύκολη και ασφαλή".

Εκείνο όμως που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το παρακάτω:

"Ο σύλλογος έχει σκοπό να συνεχίσει την προσπάθεια βελτίωσης στο συγκεκριμένο δρόμο για όσο διάστημα εισπράττει ενοίκιο από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για την εγκατάσταση κεραίας σε σημείο του λόφου, επιλέγοντας πάντα τα δυσκολότερα σημεία του".   

Μακάρι και ανάλογα δραστήριοι σύλλογοι από άλλα χωριά του Δήμου μας, να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Συλλόγου Κρυονεριτών και να προσπαθήσουν να αντλήσουν πόρους από ανάλογες δραστηριότητες, βελτιώνοντας συνεχώς την εικόνα των χωριών μας, χωρίς να τα περιμένουμε όλα από Δήμο ή Περιφέρεια.

"Σὺν ἀθηνᾶι καὶ χεῖρα κίνει", που έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...

Β. Αποστολόπουλος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com