ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Ευχαριστίες σε Θανάση Παπαδόπουλο και Νίκο Σφαραγγούλια

Για τις παρεμβάσεις που έγιναν στην παιδική χαρά του χωριού

Πόλος έλξης, για τα παιδιά και όχι μόνο, του χωριού αλλά και διπλανών χωριών, αποτέλεσε φέτος η παιδική χαρά του Κρυονερίου Καλαβρύτων.

Πολλές ώρες της ημέρας, αλλά κυρίως τις απογευματινές, παρουσίαζε την εικόνα που βλέπουμε στη φωτογραφία.

Όμως ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών αλλά και η χρήση των οργάνων από πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας και βάρους από τα επιτρεπόμενα, είχαν ως αποτέλεσμα την πρόκληση ζημιών στο μύλο που τέθηκε εκτός λειτουργίας πολλές φορές.

Τις δύο πρώτες φορές επισκευάστηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου Παντελή Καραπάνο και τον Ανδρέα Κλητηρινό, ενώ για την τρίτη επισκευή αναμένεται ανταλλακτικό από την Πάτρα.

Ο σύλλογος επισημαίνει για μια ακόμη φορά την ανάγκη οι χρήστες να είναι πιο προσεκτικοί, για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Ο Δήμος Καλαβρύτων συμπεριέλαβε και την παιδική χαρά στις παρεμβάσεις που προγραμματίζει για το χωριό.

Πρόκειται για εργασίες αντικατάστασης της περίφραξης στη νότια και βόρεια πλευρά και διαμόρφωσης του δαπέδου με την επίστρωση νέου υλικού.

Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν την 15η Αυγούστου με την τοποθέτηση νέων πασσάλων της περίφραξης.

Όμως επειδή η χρήση της παιδικής χαράς εκείνη την περίοδο ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, ο πρόεδρος του χωριού ζήτησε από τον εργολάβο να διακόψει τις εργασίες και να τις συνεχίσει αργότερα. Το αίτημά του έγινε απoδεκτό και οι εργασίες συνεχίστηκαν μετά την 20η Αυγούστου.

Τότε αφαιρέθηκε χώμα σε βάθος 5-10 εκατοστών απ΄ όλη την επιφάνειά της, ισοπεδώθηκε και στρώθηκε σε όλη την έκτασή της ειδική μεμβράνη για να μην φυτρώνουν αγριόχορτα. Στη συνέχεια στρώθηκε πάνω σ’ αυτήν βότσαλο κατάλληλο για παιδικές χαρές. Τέλος αντικαταστάθηκε το συρματόπλεγμα της περίφραξης.

Έτσι η παιδική χαρά του χωριού, άλλαξε πραγματικά όψη.

Ο πρόεδρος του χωριού Κώστας Ντάλας και ο πρόεδρος του συλλόγου Παντελής Καραπάνος, εκ μέρους όλων των μελών του Δ.Σ. εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Θανάση Παπαδόπουλο που ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους για παρεμβάσεις του Δήμου στην παιδική χαρά και στον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Σφαραγγούλια που φρόντισε να υλοποιηθεί το έργο.

Ελπίζουν να συνεχιστεί το ενδιαφέρον τους για το χωριό.

 

πηγή:  εφημερίδα Εδώ Κρυονέρι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com