Κοσμοσυρροή και σήμερα στα Καλάβρυτα. - Πάνω από 15.000 κόσμος στην πόλη.- ΦΩΤΟ

Με την πληρότητα των ξενοδοχείων να αγγίζει το διήμερο της Πρωτοχρονιάς το 100% και τους χιλιάδες ημερήσιους εκδρομείς να κατακλύζουν σήμερα Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022, την πόλη των Καλαβρύτων, η κατάσταση στον πεζόδρομο και τους γύρω δρόμους ήταν ασφυκτική.

Στους δρόμους τα αυτοκίνητα ήταν για αρκετή ώρα σταματημένα, ενώ το μποτιλιάρισμα στο δρόμο προς το χιονοδρομικό έκανε αρκετούς από τους επισκέπτες να μείνουν στην πόλη με αποτέλεσμα να γεμίσουν τα καφέ, τα μεζεδοπωλεία και οι ταβέρνες.

Παρόλα αυτά, πολλοί ήταν οι τυχεροί που κατάφεραν να προσεγγίσουν το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και είτε έκαναν σκι είτε απόλαυσαν τον καφέ τους στο σαλέ.

Πηγές της Αστυνομίας μιλούν για περισσότερα από 5 χιλιάδες αυτοκίνητα μόνο στην πόλη των Καλαβρύτων, για σήμερα Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2022.

Δείτε φωτο από το kalavrytapress.gr

 

α

 

α

 

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com