ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τα πρωτοβρόχια αποκάλυψαν τη γύμνια της δημοτικής αρχής.

Δείτε τις φωτο με τα... χάλια μας

Τις τελευταίες δυο τρεις μέρες είχαμε στην πόλη των Καλαβρύτων τις πολυαναμενόμενες (αφού είχε να βρέξει πάρα πολύ καιρό) βροχοπτώσεις.

Βροχοπτώσεις οι οποίες πότισαν τη γη, αλλά αποκάλυψαν όμως και ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν έξι μήνες αντικαταστάθηκε ο ασφαλτοτάπητας στην πόλη των Καλαβρύτων και όπως είχαμε γράψει σε σχετικό άρθρο, κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε δρόμους ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Όμως, όπως συνήθως γίνονται τα πράγματα στην Ελλάδα (αρπακολατζίδικα και χωρίς επίβλεψη από αρμόδιο μηχανικό), κάποια φρεάτια ομβρίων υδάτων καλύφθηκαν κι αυτά με άσφαλτο, (παράδειγμα γωνία Ομογενών Αμερικής με Καλλιμάνη), με αποτέλεσμα τα νερά των ομβρίων τα οποία απορροφούσαν, να κυλούν σε παρακείμενα αυλάκια τα οποία δεν είχαν σχεδιαστεί να δέχονται επιπλέον ποσότητες νερού και να πλημμυρίζουν.

Το πρόβλημα πολλαπλασιάζεται με το γεγονός, ότι πολλά από αυτά τα αυλάκια έχουν να καθαριστούν από την εποχή που δήμαρχος ήταν ο κ. Λαζουράς!

Τρανή απόδειξη οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, από το αυλάκι που βρίσκεται επί της οδού Ομογενών Αμερικής, απέναντι από το Νοσοκομείο.

Τραβήχθηκαν σήμερα Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2021 και φαίνεται να έχει αναπτυχθεί μέσα σε αυτό, ακόμα και τροπική βλάστηση!!!

Να σημειώσουμε εδώ ότι φερτά υλικά δύο χρόνων έχουν φράξει τις απολήξεις των ομβρίων παρακείμενων οικιών, με αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν οι αυλές τους.

Δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες με τα χάλια μας και τις αφιερώνουμε σε Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο και κάθε είδους "αρμόδιο"...

Θερμά συγχαρητήρια!!!

 

Β. Α.

 

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com