ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πολιτική εκδήλωση με το Νίκο Παππά. (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην πλατεία Πετμεζαίων στα Καλάβρυτα, η ανοιχτή πολιτική συζήτηση που οργάνωσε η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Καλαβρύτων, με βασικό ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Νίκο Παππά. Τον πρώην υπουργό που έφθασε στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό, παρουσίασαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Παππάς, "επιτέθηκε" στην κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι "οι εξελίξεις δεν είναι πια στα δικά του τα χέρια, γιατί ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει ότι στην κάλπη θα κριθεί η πολιτική του εξαπάτηση όλα αυτά τα χρόνια". Έκανε επίσης λόγο για κυβερνητική ανεπάρκεια, μίλησε για αναδίπλωση της κυβέρνησης στο θέμα των πρόωρων εκλογών, τονίζοντας ότι η δήλωση του πρωθυπουργού περί εκλογών στο τέλος της τετραετίας, οφείλεται στην αποδοκιμασία της πολιτικής της ΝΔ από την κοινή γνώμη, παρά τα αντίθετα που δημοσιεύουν τα κανάλια της προπαγάνδας.

Κάλεσε τα στελέχη να βρίσκονται σε διαρκή εκλογική ετοιμότητα, διαβεβαιώνοντας ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν καθημερινά τα στελέχη της Κουμουνδούρου από την κοινή γνώμη, κάνουν λόγο για μεγάλη κυβερνητική φθορά.

Νωρίτερα ο κ. Παππάς συναντήθηκε στο δημαρχείο με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΚ "Σπήλαια Λιμνών" και Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Κούκιο, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλαβρύτων Αθ. Μενούνο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Λ. Βασιλόπουλο, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα του Δήμου μας, αλλά και τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, όπου συναντήθηκε με στελέχη του Τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και με τοπικούς επαγγελματικούς φορείς, όπου του εξέθεσαν τα προβλημάτων και την οικονομική ασφυξία που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλλά και οι κάτοικοι του ορεινού μας δήμου, από την τεράστια αύξηση του ενεργειακού κόστους.

Σήμερα πριν την αναχώρησή του από την πόλη των Καλαβρύτων ο κ. Παππάς, επισκέφθηκε τον τόπο εκτέλεσης των Καλαβρυτινών και ξεναγήθηκε στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

a

 

 

a

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com