ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ο εορτασμός της 201ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης. ΦΩΤΟ

Τα Καλάβρυτα γιόρτασαν σήμερα την 201η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Το πρωί έγινε δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό των Καλαβρύτων  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων κ.κ. Ιερωνύμου και ακολούθησε το τρισάγιο, η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων Ηρώων της Επανάστασης του 1821, η μαθητική παρέλαση και η αναπαράσταση της ορκωμοσίας των Αγωνιστών του 1821 από τον Θεατρικό Όμιλο "Πάνος Μίχος".

Την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Γιάννης Χρυσουλάκης.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, οι Δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, οι βουλευτές του νομού Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας, Κώστας Μάρκου και Νίκος Καραθανασόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος  Μπονάνος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

α

 

a

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
12 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com