ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η "Κάρμελ" ανέδειξε την έλλειψη σχεδιασμού και τα προβλήματα στο Δήμο Καλαβρύτων. - ΦΩΤΟ

Πέρασε η κακοκαιρία "Κάρμελ" με την πρόσφατη χιονόπτωση τα σαββατοκύριακο που μας πέρασε στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Η χιονόπτωση όμως, πέρα από το όμορφο τοπίο που προσέφερε, ανέδειξε και μια σειρά από προβλήματα στο δήμο, που ενώ μέσα από τo KNet τα έχουμε αναδείξει πολλές φορές, εντούτοις οι ιθύνοντες κωφεύουν, προσπαθώντας μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, να τα κρύψουν "κάτω από το χαλί".

Μιλάμε για την έλλειψη οργάνωσης που παρατηρείται σε διάφορους τομείς.

Την περασμένη Κυριακή, όπως μας κατήγγειλαν αρκετοί συμπατριώτες μας, παρατηρήθηκαν έντονα προβλήματα στο οδικό δίκτυο Καλαβρύτων - Κλειτορίας μέσω Λουσών, από ελλιπή καθαρισμό του οδοστρώματος από χιόνια και παγετό, ενώ για αλάτι ούτε λόγος. Όπως μας είπαν κάτοικοι της Κλειτορίας οι οποίοι επιχείρησαν να διασχίσουν αυτό το οδικό δίκτυο, η παρουσία εκχιονιστικών μηχανημάτων ήταν από ελάχιστη έως μηδαμινή, ενώ ο δρόμος από Καλάβρυτα έως χιονοδρομικό και ειδικά μέχρι τη διασταύρωση των Λουσών ήταν καθαρισμένος. Από εκεί και πέρα όμως το χάος. Οι οδηγοί χρειάζονταν αλυσίδες στα αυτοκίνητα για να προσεγγίσουν τα χωριά τους, ενώ το ίδιο πρόβλημα παρατηρήθηκε και στο δρόμο από Καλάβρυτα προς Πριόλιθο και Αυχένα.

Αδιάψευστοι μάρτυρες οι φωτογραφίες που ακολουθούν και δημοσίευσε το site kalavrytapress.gr που δείχνουν την κατάσταση του οδοστρώματος που επικρατούσε την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021.

B.A.

 

α

 

α

 

 

α

 

α

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
10 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com