Καλάβρυτα – Άνοιξη 2022: Τουρνουά με παράπονα

Διεξήχθη στα Καλάβρυτα, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων, με τη συμμετοχή μικρών αθλητών ηλικίας από 4 έως 15 ετών, το τουρνουά ακαδημιών "Καλάβρυτα – Άνοιξη 2022" που διοργάνωσε η Α.Ε. Καλαβρύτων σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων.

Συμμετείχαν οι ομάδες υποδομών της Α.Ε. Καλαβρύτων, του Αετού Ρίου και της Τέμενης Αιγίου και τιμήθηκε η Παναχαϊκή ως η κορυφαία ομάδα της Αχαΐας.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Παπαδόπουλος, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Γενικό Αρχηγό της Παναχαϊκής Χρήστο Μικέ και στον Γενικό Διευθυντή Αποστόλη Βεντουρή, με τον κ. Μικέ να εκφράζει τις ευχαριστίες στην Α.Ε. Καλαβρύτων, στην Δημοτική Αρχή και σε όλους τους Καλαβρυτινούς φιλάθλους, για την τιμή που έκαναν στον ιστορικό σύλλογο.

Έντονα παράπονα εκφράστηκαν ωστόσο από μερίδα γονέων και παιδιών που συμμετείχαν στο τουρνουά, για το γεγονός ότι περίμεναν πέντε περίπου ώρες μέσα στον ήλιο, - από τις μία περίπου το μεσημέρι έως τις έξι και μισή το απόγευμα -, προκειμένου οι "επίσημοι" να εκφωνήσουν τους λόγους τους για να ολοκληρωθεί η εκδήλωση και να αποχωρήσουν.

Κατά τα άλλα, όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, τέτοιες εκδηλώσεις όπου παιδιά ανταμώνουν, επικοινωνούν, μοιράζονται, αθλούνται με κεντρική ιδέα το “Ευ Αγωνίζεσθαι”, την συμμετοχή και το μοίρασμα, βοηθούν τη νεολαία να διαμορφώσει χαρακτήρα με βαθιά αίσθηση επικοινωνίας και συνεργασίας.

Αν ισχύουν όμως τα παράπονα που εκφράστηκαν παραπάνω, καλό θα είναι στο μέλλον, ειδικά όταν γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις που αφορούν παιδιά σε αυτές τις ηλικίες, οι διοργανωτές να είναι πιο προσεχτικοί γιατί είναι πιθανόν να έχουμε αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Β.Χ.Α.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
6 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com