ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Το αδιαχώρητο χτες στον πεζόδρομο. Μποτιλιάρισμα σε όλους τους δρόμους. ΦΩΤΟ

Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων χτες Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021 και τα Καλάβρυτα είχαν την τιμητική τους.

Από νωρίς το πρωί χιλιάδες επισκέπτες έκαναν την εμφάνισή τους, εκμεταλλευόμενοι την αργία και την λιακάδα, με αποτέλεσμα να επικρατεί το αδιαχώρητο όχι μόνο στον πεζόδρομο, αλλά και σε κάθε δρόμο και σοκάκι. Το μποτιλιάρισμα ήταν απίστευτο, θέσεις πάρκινγκ ανύπαρκτες, με τους αστυνομικούς του Α.Τ. Καλαβρύτων να προσπαθούν, κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Στις καφετέριες, στις ταβέρνες και τα ψητοπωλεία δεν υπήρχε τραπέζι ούτε για δείγμα ενώ τα εμπορικά καταστήματα της πόλης ήταν κι αυτά ασφυκτικά γεμάτα, με τον κόσμο να ψωνίζει τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Η κατάσταση δεν άλλαζε ούτε και στο δρόμο προς το χιονοδρομικό, αφού αυτοί που επέλεξαν να απολαύσουν λίγο χιόνι έπρεπε να οπλιστούν με τεράστια υπομονή.

Παρόμοιες εικόνες αναμένεται να επικρατήσουν Πρωτοχρονιά και Φώτα με την πληρότητα στα ξενοδοχεία να βρίσκεται σε μεγάλα ποσοστά.

Όσο για τις ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία της πόλης, καλό θα είναι οι επισκέπτες να κλείσουν τραπέζι από τις προηγούμενες ημέρες.

φωτο: kalavrytapress.gr

 

α

 

α

 

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
14 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com