Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επίσημος ομιλητής, στις εκδηλώσεις μνήμης στον Αυχένα Πριολίθου

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα παραστεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, στον Αυχένα Πριολίθου, στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Δεκέμβριο του 1943 και στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των εκτελεσθέντων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Χρήστο Μπουρδή, οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 11.00 π.μ. με την κ. Κωνσταντοπούλου να έχει οριστεί επίσημος ομιλητής στην εκδήλωση.

Ακολουθεί η πρόσκληση:

 

Εκδηλώσεις Μνήμης – Αυχένας Πριολίθου

Η Κοινότητα Πριολίθου σας προσκαλεί, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ., στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για τους εκτελεσθέντες συμπατριώτες μας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής τον Δεκέμβριο του 1943.

Θα τελεστεί η ετήσια επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των εκτελεσθέντων στον Αυχένα Πριολίθου και θα ακολουθήσει ομιλία από την πρώην Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρο του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.


 


 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πριολίθου

Χρήστος Μπουρδής

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
15 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com