Χωρίς νερό οι επισκέπτες των Καλαβρύτων σε περίοδο τουριστικής αιχμής!

Απίστευτες καταγγελίες του επιχειρηματία και δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Γιώργου Τσενέ.

 

Το νερό νεράκι είπαν οι επισκέπτες των Καλαβρύτων, που αποφάσισαν να περάσουν λίγες μέρες διακοπές στα Καλάβρυτα προκειμένου να απολαύσουν τα χιόνια.

Όπως καταγγέλει ο επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιώργος Τσενές, την ώρα που περιμένουμε από τον τουρισμό να δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία μετά από μια μακρά περίοδο απραξίας, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η οποία υδροδοτήθηκε από τον περασμένο Αύγουστο προκειμένου να εξυπηρετηθούν αρκετά τουριστικά καταλύματα, ιδιοκτήτες και εκδρομείς ήρθαν αντιμέτωποι με συχνές διακοπές νερού.

Μόνο το χρονικό διάστημα του Ιανουαρίου καταγράφηκαν, ούτε μία ούτε δύο, αλλά έξι διακοπές νερού μέσα σ’ ένα δεκαήμερο, όπως επίσης και πολλαπλές ολιγόλεπτες διακοπές μέσα σε λίγες ώρες.

Το γεγονός αυτό, σε μία περίοδο αιχμής για τα Καλάβρυτα, έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους ντόπιους επιχειρηματίες, αφού δεν μπορούν να δικαιολογηθούν στους πελάτες τους, που πληρώνουν και δεν έχουν ούτε τα αναγκαία.

«Είναι δικαιολογημένα τα αρνητικά σχόλια των επισκεπτών μας. Η κατάσταση δεν μας κολακεύει, ως τουριστικό μέρος. Ο άλλος επιλέγει, για λίγες διακοπές, τα Καλάβρυτα και τα ξενοδοχεία να μην έχουν νερό; Από απόγευμα Σαββάτου μέχρι Κυριακή μεσημέρι χωρίς νερό; Είναι επιεικώς απαράδεκτη η κατάσταση» αναφέρει ο επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιώργος Τσενές, εγκαλώντας τη δημοτική αρχή.

Το γεγονός αυτό, όπως είχαμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο στο KNet, έρχεται να προστεθεί στον προβληματισμό και την αβεβαιότητα που επικρατεί στους επιχειρηματίες της φιλοξενίας στο δήμο Καλαβρύτων, για τα χαμηλά ποσοστά πληρότητας των καταλυμάτων, καθιστώντας πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη να δούμε επιτέλους σοβαρά το θέμα του τουρισμού, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.​​​​

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com