Επώδυνες  Εμπειρίες και Ψυχική Υγεία - Τρίτη 19 Ιουλίου στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων

Ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων με θέμα:  Επώδυνες  Εμπειρίες και Ψυχική Υγεία.

Η εκδήλωση αφορά επιστημονική μελέτη που έχει στο επίκεντρο της το ψυχικό αποτύπωμα του Ολοκαυτώματος της 13ης Δεκεμβρίου 1943 στο σήμερα.  Θα παρουσιαστούν οι  σκοποί και οι μέθοδοι της, ενώ οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου Πατρών,  που τη σχεδίασαν,  θα συνομιλήσουν με το κοινό.

Η εκδήλωση, την οποία θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθ. Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χ. Ερμείδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Ευ. Βαζαίος, πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μελέτη: https://epistyx.wordpress.com/

 

a

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com