ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Με την υπ΄αριθμ 23783/26/7/2021 απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών χρηματοδοτείται ο Δήμος Καλαβρύτων με ποσό 962.903,23€ για την υλοποίηση του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».

Συγκεκριμένα ο Δήμος Καλαβρύτων συμμετείχε στην Πρόσκληση ΑΤ01 του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης με τίτλο «Υποδομές ύδρευσης» στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον» με πρόταση που ωρίμασε και υπέβαλε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και η οποία περιλαμβάνει το έργο της αντικατάστασης παλαιών αγωγών ύδρευσης καθώς και την κατασκευή δεξαμενής χωρητικότητας 750 κυβικών στη θέση «Πευκάκια» και του αγωγού σύνδεσης μεταξύ της δεξαμενής άνωθεν του Τόπου Εκτέλεσης και της νέας δεξαμενής στη θέση «Πευκάκια».

Η απόφαση ένταξης του έργου, είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς η υλοποίησή του θα συμβάλλει στην βελτίωση των υποδομών ύδρευσης της πόλης των Καλαβρύτων.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com