Έκκληση για συμμετοχή στην «Επιδημιολογική μελέτη αλληλεπιδράσεων επώδυνων εμπειριών και ψυχικής υγείας στην 3η ηλικία»

Διεπιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Σε συνεργασία με το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, μια διεπιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών με επικεφαλής τους Παναγιώτη Αλεξόπουλο, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής, Δημήτρη Παπαζαχαρίου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας και Παύλο Πέππα, Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, ξεκινά μια μελέτη που φιλοδοξεί να συμβάλλει στην κατανόηση της επίδρασης επώδυνων εμπειριών στη ψυχική υγεία των ατόμων της 3η ηλικίας αλλά και νεότερων ηλικιών με σκοπό τη διαμόρφωση υπηρεσιών ψυχικής υγείας που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων αυτών.

Η πρώτη γενιά απογόνων όσων βίωσαν το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα (εκτελεσθέντων, διασωθέντων ή εγκλείστων στο Δημοτικό Σχολείο Καλαβρύτων στις 13.12.1943) συνιστά πλούσια, εν δυνάμει, πηγή στοιχείων που μπορούν να θεμελιώσουν την επίδραση επώδυνων εμπειριών στη ψυχική υγεία των ατόμων της 3ης ηλικίας.

Καλούνται τα παιδιά όσων βίωσαν το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα να επικοινωνήσουν με την ομάδα της μελέτης, συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους στην ηλεκτρονική φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBwKqgBHaCKvx31qvcd9yJ-IhCJ7Fa5RMYx3sOkdYtolbrw/viewform

ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά με την κ. Κατερίνα Πονήρη, συνεργάτιδα του Πολιτιστικού Τομέα του Δήμου Καλαβρύτων (τηλ. 6939857347).

Στη συνέχεια η ομάδα της μελέτης θα επικοινωνήσει μαζί τους για να τους ενημερώσει ενδελεχώς σχετικά με τις διαδικασίες και τους σκοπούς της μελέτης.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
2 + 15 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com