Δρόμος Άνω Λουσοί - Λεύκα: Εντάχθηκε στο "Αντώνης Τρίτσης" και ελπίζουμε να ασφαλτοστρωθεί σύντομα.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση κατοικων του ΑΠΑΝΩΚΑΜΠΟΥ για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Ανω Λουσοί-Λεύκα

Πριν από δυόμιση περίπου χρόνια, ανήμερα την 25η Μαρτίου 2019, κάτοικοι του απανώκαμπου σε έγγραφό τους με 220 υπογραφές, διαμαρτύρονταν για την κακή κατάσταση του δρόμου Άνω Λουσοί-Λεύκα, ο οποίος, σύμφωνα με τους ίδιους, είχα πάνω από 20 χρόνια να ασφαλτοστρωθεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να αποκλείονται από τον έξω κόσμο το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα, οι συνοικισμοί ΜΥΛΟΣ, ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΡΑΝΗ ΒΡΥΣΗ, ΧΑΡΑΚΤΗΝΟΥ Λιθαράκια καθώς και να μην μπορεί να  εξυπηρετηθεί ο οικισμός ΛΕΥΚΑ της τοπικής κοινότητας ΣΙΓΟΥΝΙΟΥ. 

Σήμερα, θεωρούν ότι το "όνειρό τους" επιτέλους παίρνει «σάρκα κι οστά», αφού, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή τους, "δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την εκτέλεση ενός έργου μεγάλης αναπτυξιακής σημασίας για τα χωριά μας και ολόκληρο το δήμο Καλαβρύτων".

Δεν παραλείπουν δε να ευχαριστήσουν, ως Επιτροπή που συντόνισε τη δράση των κατοίκων που διεκδίκησαν την ικανοποίηση αιτήματός τους, τη Δημοτική Αρχή, το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Έργων, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Τεχνική Υπηρεσία και γενικά όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαβρύτων για την ένταξη του αναγκαίου αυτού έργου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Δημοσιεύουμε ολόκληρη την ευχαριστήρια ανακοίνωση της Επιτροπής κατοίκων του απανώκαμου, με την ευχή γρήγορα να δούμε το δρόμο ασφαλτοστρωμένο και με μεγάλη χαρά να δημοσιεύσουμε τις ανάλογες φωτογραφίες:

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Επιτροπής κατοικων

για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Ανω Λουσοί-Λεύκα

Πάγιο αίτημα των κατοίκων και των τοπικών αρχών για πάνω από 20 χρόνια ήταν ο χωματόδρομος Άνω Λουσοί-Λεύκα να ασφαλτοστρωθεί για μην αποκλείονται από τον έξω κόσμο το μεγαλύτερο μέρος του χειμώνα οι συνοικισμοί ΜΥΛΟΣ, ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΡΑΝΗ ΒΡΥΣΗ, ΧΑΡΑΚΤΗΝΟΥ Λιθαράκια καθώς και να εξυπηρετηθεί ο οικισμός ΛΕΥΚΑ της τοπικής κοινότητας ΣΙΓΟΥΝΙΟΥ.

Ως Επιτροπή, που συντόνισε τη δράση των κατοίκων που διεκδίκησαν την ικανοποίηση του δίκαιου αυτού αιτήματος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Δημοτική Αρχή, το Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο Έργων, το Δημοτικό Συμβούλιο, την Τεχνική Υπηρεσία και γενικά όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Καλαβρύτων για την ένταξη του αναγκαίου αυτού έργου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Επιτέλους παίρνει «σάρκα κι οστά» το όνειρό μας. Δρομολογήθηκαν οι διαδικασίες για την εκτέλεση ενός έργου μεγάλης αναπτυξιακής σημασίας για τα χωριά μας και ολόκληρο το δήμο Καλαβρύτων.

Εκτιμούμε ως ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι η ένταξη για χρηματοδότηση έγινε με επαρκές ποσό χωρίς να ακολουθηθεί η παλαιότερη λανθασμένη πρακτική του κατακερματισμού των πιστώσεων.

Τώρα, προσβλέπουμε στην έναρξη των εργασιών το συντομότερο δυνατόν και αναμένουμε με πραγματική αγωνία την πλήρη υλοποίηση του έργου.

Επίσης, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στις τοπικές αρχές και σε όλους τους κατοίκους Άνω Λουσών, Κάτω Λουσών, Σιγουνίου που συνέβαλαν στην ανάδειξη του προβλήματος και των προτάσεων μας.

Τέλος, ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Λουσών και όσους περιφερειακούς συμβούλους, και βουλευτές Αχαΐας στήριξαν το δίκαιο αυτό αίτημα.

Επισημαίνουμε ότι όλοι οι κάτοικοι μαζί με την Επιτροπή θα παρακολουθούν την πορεία υλοποίησης του έργου που είναι ζωτικής σημασίας για μας.

Για την Επιτροπή Κατοίκων

Η Πρόεδρος

Παυλοπούλου Κωνσταντίνα


 

Τα Μέλη

Δούβος Χαράλαμπος

Παυλόπουλος Ανδρέας

Χαραλαμπόπουλος Βασίλειος

Νικολόπουλος Ανδρέας


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com