Αλλάζουν οι ημερομηνίες των εμποροπανηγύρεων σε Καλάβρυτα και Κλειτορία

Αλλάζουν οι ημερομηνίες των εμποροπανηγύρεων σε Καλάβρυτα και Κλειτορία, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, που υπογράφεται από το Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλο, ορίζεται ως χρόνος λειτουργίας και διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης των Καλαβρύτων από 17 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή έως και 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή 2021, ενώ ως χρόνος λειτουργίας και διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης της Κλειτορίας ορίζεται η από 28 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη έως και 03 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή 2021.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

 

Ο Δήμος Καλαβρύτων γνωστοποιεί ότι, με τη σύμφωνη γνώμη των επιτροπών διεξαγωγής των εμποροπανηγύρεων Καλαβρύτων και Κλειτορίας, κατόπιν καθολικού αιτήματος των εμπόρων που συμμετέχουν σ’ αυτές, αλλάζει ο χρόνος λειτουργίας και διάρκειας των εμποροπανηγύρεων Καλαβρύτων και Κλειτορίας, ως εξής:

 

  1. Ορίζεται ως χρόνος λειτουργίας και διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης των Καλαβρύτων από 17 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή έως και 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή 2021, για την παροχή δυνατότητας χρόνου προετοιμασίας και μετακίνησης των συμμετεχόντων εμπόρων και στις δύο (2) εμποροπανηγύρεις.

 

  1. Ορίζεται ως χρόνος λειτουργίας και διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης της Κλειτορίας από 28 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη έως και 03 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή 2021.

 

  1. Κατά τα λοιπά για την διεξαγωγή των δυο ως άνω εμποροπανηγύρεων, ισχύουν τα διαλαμβανόμενα στις υπ’ αριθμ. 63 και 64/2021 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων και στην από 06/09/2021 ανακοίνωση του υπεύθυνου COVID -19 του Δήμου και Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.

 

Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, στους πίνακες ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος της πόλης των Καλαβρύτων και της Κλειτορίας και να γνωστοποιηθεί στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εμπόρων.

 

 

 

 

Ο Δήμαρχος

Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 9 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com