H πρωτοχρονιάτικη λοταρία του Θανάση Παπαδόπουλου!!!

Σε όλα τα σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη, τόσο οι κεντρικές όσο και οι τοπικές διοικήσεις που σέβονται τους πολίτες τους, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους όσον αφορά την καθημερινότητα και όχι μόνο, καταγράφουν τις ανάγκες, βάζουν προτεραιότητες, σχεδιάζουν τα αναγκαία έργα, τα ωριμάζουν, τα εντάσσουν σε προγράμματα ή σε προϋπολογισμό, και κατόπιν τα υλοποιούν.

Αυτά γίνονται όπως προαναφέραμε, σε προηγμένα ευρωπαϊκά κράτη.

Στο δήμο Καλαβρύτων όμως, όλα αυτά φαίνεται ότι αποτελούν ψιλά γράμματα. Κάποιοι αιρετοί δείχνουν να  θεωρούν τους πολίτες, κατοίκους κάποιας υποσαχάριας κοινότητας, αφού κυριολεκτικά βάζουν, αναγκαία προφανώς, έργα σε λοταρία!

Στην βασιλόπιτα που κόπηκε στα Τριπόταμα, παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου, των Αντιδημάρχων Κλειτορίας Βασίλη Κουτρουλάκη και Παΐων Γιώργου Ροδόπουλου, του συμβούλου Π.Ε.Αρονίας Παναγιώτη Λιακόπουλου, του υπεύθυνου τουρισμού του Δήμου Καλαβρύτων Λεωνίδα Βασιλόπουλου, του Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Καυγά και Προέδρων των τοπικών Διαμερισμάτων της Π.Ε.Αροανίας, ο δήμαρχος Καλαβρύτων, θα κάνει λέει δώρο ένα έργο στην κοινότητα, αυτού που βρήκε ένα από τα δύο φλουριά της πίτας!!!

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι διαβάσαμε και ξαναδιαβάσαμε την είδηση γιατί δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Και τούτο γιατί είναι η δεύτερη φορά που ο δήμαρχος κάνει τον κουβαρντά με τα χρήματα των δημοτών, πάλι στην ίδια δημοτική ενότητα (τυχαίο;). Να θυμίσουμε ότι το 2020 πάλι στον αγιασμό των υδάτων στα Τριπόταμα, είχε μπει σε λοταρία μια παιδική χαρά, αν δεν κάνουμε λάθος, στο Λειβάρτζι.

Αυτή τη φορά, το φλουρί κέρδισε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Καυγάς από τα Αγράμπελα, (αρκετούς ψήφους παίρνει ο κ. Καυγάς κάθε φορά που γίνονται δημοτικές εκλογές) οπότε όλα μια χαρά.

Αυτά και άλλα πολλά τέτοια ευτράπελα θα γίνονται από τη δημοτική αρχή Παπαδόπουλου, όταν δεν υπάρχει έστω κι ένας σύμβουλος να αντιδράσει.

Β. Α.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com