...και ο αείμνηστος Σπύρος Καούρης "δείχνει" την έλλειψη σοβαρότητας στο Δήμο Καλαβρύτων!

άρθρο του Β. Αποστολόπουλου

Να επιδείξει "την απαιτούμενη αυτή τη φορά σοβαρότητα", ζητά από το Δήμο Καλαβρύτων στο χτεσινό του δημοσίευμα, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσενές με αφορμή την επικαιροποίηση και σύνταξη Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για το «Natura2000», που αφορά και την περιοχή μας.

Προφανώς ο κ. Τσενές με την φράση "την απαιτούμενη αυτή τη φορά σοβαρότητα", εκφράζει δημόσια την ανησυχία του διαπιστώνοντας τον τρόπο που λειτουργεί μέχρι σήμερα ο Δήμος Καλαβρύτων. Ίσως ο κ. Τσενές, όταν έγραφε αυτή τη φράση, να είχε υπόψη του και τα δύο web portal kalavrita.gr και discoverkalavrita.gr του Δήμου Καλαβρύτων, καθώς και το πρόσφατο παράδειγμα με το άρθρο του συμπατριώτη μας Θ. Λάγιου με τίτλο "Αυτά τα λάθη θα τα διορθώσει κανείς;", που ανέδειξε δυστυχώς, με τον πλέον τραγικό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί. 

Στην σύγχρονη Ελλάδα το έτος 2021, σχεδόν κάθε δήμος έχει επενδύσει στην ανάπτυξη και συνεχίζει να επενδύει στην συντήρηση, μιας ή περισσοτέρων δικτυακών πυλών (web portals), ελκυστικών λειτουργικών και σύγχρονων, με σκοπό να αποτελέσουν εργαλείο πληροφόρησης των δημοτών, με την ανάρτηση των διοικητικών εγγράφων του δήμου (αποφάσεων, προσκλήσεων, προκηρύξεων κλπ), όλων των νέων και δράσεων που αφορούν το Δήμο (έργα, πολιτιστικά δρώμενα, λοιπές ανακοινώσεις κλπ). Με άλλα λόγια, κάθε δήμος χρειάζεται μια καλή παρουσία στο διαδίκτυο. Χρειάζεται μια ή περισσότερες ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ιστοσελίδες, που αποτελούν τον "καθρέφτη" του, γι αυτό θα πρέπει να είναι ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ.

Πολλές φορές στο παρελθόν, λάθη και παραλείψεις, ειδικά για το kalavrita.gr, έχουν επισημανθεί και διορθωθεί μετά από δημοσιεύματα του KNet. Δυστυχώς όμως, αυτή η κατάσταση δείχνει να συνεχίζεται...

Όπως εύκολα μπορεί κάποιος να διαπιστώσει από την εικόνα που δημοσιεύεται, ακόμα και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων και στη διεύθυνση http://www.kalavrita.gr/dimotikharxh/epitropes/oikonomikh, αναφέρεται ως τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, ο αείμνηστος συμπατριώτης μας δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Καούρης, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή στις 5 Αυγούστου 2021, δηλαδή τρεις και πλέον μήνες πριν και κανένας δεν σκέφτηκε να το αλλάξει!!!

Είναι βέβαιο ότι μόλις οι αρμόδιοι διαβάσουν αυτό το άρθρο, θα σπεύσουν να το διορθώσουν και να αναρτήσουν το σωστό όνομα. Αυτό δηλαδή του δημοτικού συμβούλου Βασίλη Κουτρουλάκη, που αντικατέστησε τον εκλιπόντα Σπύρο Καούρη ως τακτικό μέλος στην Οικονομική Επιτροπή.

Δεν γνωρίζω όμως αν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος και μέσα από τα portal του. Μία εικόνα που κατά την άποψή μου πλήττει και τον ίδιο.

Αν όχι, ίσως πρέπει να κάνει σύντομα κάτι, για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. 

 

Β. Αποστολόπουλος

 

portal

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 7 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com