Βρε καλώς τους συντρόφους... (άρθρο του Β. Αποστολόπουλου)

Μετά από πάρα πολύ καιρό, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Καλαβρύτων, έβγαλε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Για μια νέα αρχή με την πολιτική.

Νέα αρχή.

Με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή.

Και ακολουθεί πρόσκληση με την οποία καλούν τους συνδημότες μας, στην ανοικτή γενική συνέλευση που θα γίνει στο "Πέτρινο", στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 6:30 μ.μ., την οποία και δημοσιεύουμε στο τέλος του άρθρου.

Με την ευκαιρία της πρόσκλησης αυτής, θα ήθελα να εκφράσω στους συντρόφους ένα ερώτημα, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και προβληματισμό, όχι μόνο δικό μου αλλά και πολλών συμπατριωτών μας, που παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο Δήμο Καλαβρύτων, ελπίζοντας ότι θα συζητηθεί την Τρίτη στη γενική συνέλευση, μιας και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να παραβρεθώ αυτοπροσώπως.

Πως "ευαγγελίζεστε" σύντροφοι το... με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή αν δεν ασχολείστε με τα προβλήματά της;

Τόσον καιρό στο δήμο μας, έχουν συμβεί αρκετά γεγονότα τα οποία έχουν απασχολήσει την τοπική κοινωνία. Μιλάω για τις ανεμογεννήτριες, τους πυλώνες υψηλής τάσης, την επένδυση του χιονοδρομικού, την γαλακτοκομική σχολή, τον οδοντωτό, την υποβάθμιση της ιστορίας της περιοχής μας κ.α.

Δεν θεώρησε άραγε ποτέ σκόπιμο η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Καλαβρύτων να βγάλει ανακοίνωση για κάποιο ή κάποια από αυτά και να πάρει ανοικτά και ξεκάθαρα θέση;

Καλά είναι τα συνθήματα, αλλά πρέπει να έχουν και κάποιο αντίκρυσμα. Αλλιώς φοβάμαι ότι η απομόνωση από την κοινωνία θα είναι μονόδρομος.

Δεν τολμώ βέβαια να πιστέψω αυτά που ακούγονται ευρέως, ότι δηλαδή κάποιος ή κάποιοι σύντροφοι, προκειμένου να είναι αρεστοί στο δήμαρχο, για ίδιο προφανώς όφελος, αντιδρούν στο ενδεχόμενο να εκδώσει η Ο.Μ. ανακοίνωση η οποία δεν θα αρέσει στον κ. Παπαδόπουλο, πουλώντας ταυτόχρονα εκδούλευση στον ίδιο το δήμαρχο ότι ελέγχουν την Οργάνωση.

Με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή λοιπόν σύντροφοι...

Μένει απλά να το αποδείξετε.

Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος

 

α

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com