ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: ...δεν θα βρει λόγια να εκφράσει παράπονα για τον Θανάση Παπαδόπουλο.

Τη δική του απάντηση στο άρθρο του KNet με τίτλο "Ξέχασε να ευχαριστήσει και τους Λαζουρά - Κατσιφάρα.", όπου γινόταν αναφορά στην παράλειψη, (μάλλον εσκεμμένη) του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου να αναφερθεί, και στην συνεισφορά των Λαζουρά - Κατσιφάρα, στην επένδυση των 20εκατ. ευρώ για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, έδωσε ο συμπατριώτης μας, γνωστός δικηγόρος Τάκης Χριστοδούλου.

Γράφει ο κ. Χριστοδούλου αναφερόμενος στον συντάκτη του άρθρου Β. Αποστολόπουλο:

Αναρωτιέμαι Βασίλη αν ο κ. Λαζουράς έχει ή δικαιούται να έχει την ίδια άποψη μ' εσένα, ότι δεν έπραξε σωστά ο Δήμαρχος που δεν τον μνημόνευσε και δεν τον επαίνεσε και δεν του εξέφρασε ευχαριστίες για τους χειρισμούς του σχετικά με την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου.

Η δική σου άποψη Βασίλη, είναι λάθος, γιατί πρώτον την στηρίζεις σε συμπεράσματα που είναι αντίθετα από τα συγκεκριμένα νομικά και διοικητικά κείμενα και δεύτερον η αβρότητα είναι εκδήλωση κοινωνική και όχι διοικητική απονομή ευσήμων.

Εγώ ανάμεσα στην αβρότητα και την υπευθυνότητα προκρίνω ασυζητητί την δεύτερη.

Φαντάζομαι ότι και ο κ. Λαζουράς, ακόμη και αν συμπαθεί περισσότερο την αβρότητα παρά την υπευθυνότητα, δεν θα βρει λόγια να εκφράσει παράπονα για τον Θανάση Παπαδόπουλο.

Εσύ τι φαντάζεσαι Βασίλη ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com