ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ τού Κωνσταντίνου Αλεξ. Κατσιάρη, Καλαβρυτινού

Ήδη μιά νεότερη εκδοχή τής Καθόδου τών Μυρίων λαμβάνει χώρα.

Με την διαφορά ότι τώρα δεν πρόκειται γιά αγωνιστές που υπερπηδούν εμπόδια καί αψηφούν κακουχίες στην πορεία τους γιά τα Πάτρια Εδάφη, αλλά γιά Πατριδοσκώληκας, που εφορμούν στο Σώμα τής Πατρίδος Μας.

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

Έχοντας νωπές ακόμα τις εντυπώσεις μου από την ανάγνωση τού άρθρου «Η αβάσταχτη κυριαρχία της μειονότητας» τού Γ. Ι. Πατσόπουλου («Πρώτο Θέμα» 12/12/2021) καταθέτω καί την δική μου, εναγώνια φωνή. Ακριβώς επειδή στις ΑΦΟΡΗΤΕΣ ημέρες αυτές, η Κοινωνία καί η Πολιτεία μας δείχνει να ολισθαίνει «εν κοιλάδι σκιάς θανάτου» (Ψαλμός Δαυΐδ 23).

 

Όπως προεισαγωγικά:

 

  1. Οι Α ν τ ι ε ξ ο υ σ ι α σ τ έ ς, αυτόκλητοι σωτήρες, όχι για τους εαυτούς των, αλλά για εμάς, χωρίς να τους το Ζητήσωμεν. Προστάτες με το έτσι θέλω.

 

  1. Οι Α κ τ ι β ι σ τ έ ς, νεοφώτιστοι σωτήρες των λαθρομεταναστών και μεταναστών και άλλων.

 

  1. Οι Σ υ λ λ ο γ ι κ ό τ η τ ε ς, με όχημα τις πλουσιοπάροχα χρηματιζόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο). Έργο τους η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ Ασιατών, ή λαών που η κουλτούρα τους ελάχιστα σέβεται την ανθρώπινη ζωή.

 

  1. Οι Κ ο υ κ ο υ λ ο φ ό ρ ο ι, η κουκούλα είναι σκοτάδι και στο σκοτάδι καταστρέφουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και όχι μόνον. Είναι αρκετοί από αυτούς τους καταστροφείς: φοιτητές, εις ηλικίες από τριάντα έως άνω των εξήντα ετών (δεν υπάρχει εντροπή...).

Τα Πανεπιστήμια της Ελλάδος είναι «μπάτε σκύλοι και αλέστε και αλεστικά μη δίνετε».

 

  1. Το Π.Α.ΜΕ. –Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο- Όργανο του Κ.Κ.Ε. , το οποίον δεν συντάσσεται -ΠΟΤΕ- με την Γ.Σ.Ε.Ε. –Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος- .

 

Θ’ αναφέρω από το πλήθος των γραπτών του Λένιν, δύο ομολογίες του, το 1903 και το 1906.

Ήτοι:

  • «…Στο Δικαστήριον Τιμής» το έτος 1906, όπου ωργανώθη από την πλειοψηφία των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσίας, Προσήγαγαν τον Λένιν –Ψευδώνυμον- Πραγματικόν όνομα –Βλαντίμιρ Ίλιτς Ουλιάνοφ- , με την κατηγορία ότι ΔΥΣΦΗΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ.

 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΥΝΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

«Διάλεξα, είπε, όρους αποτρόπαιους, για να προκαλούν το μίσος και την περιφρόνησιν, κατάλληλους όχι να πείθουν, αλλά να συντρίβουν τις τάξεις του αντιπάλου, όχι να διορθώνουν τά σφάλματά του, αλλά να τον καταστρέφουν, να σβύνουν την οργάνωσίν του από προσώπου της γης. Θα ενεργώ πάντοτε έτσι…

Αν προκληθή σχίσμα, θα διεξαγάγω ένα πόλεμο εξοντώσεως…».

 

  • Και το 1903, κάποιο μέλος, είπε, η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος, «θα είναι ένα πνεύμα πανταχού παρόν», ο Λένιν τον διέκοψε:

«ΌΧΙ ΠΝΕΥΜΑ, ΓΡΟΘΙΑ».

 

Και ακολουθούν οι Νεότεροι εμφανιζόμενοι, μετά την οικονομικήν κρίσιν από το έτος 2009 έως σήμερον και έως είδομεν.

Οι:

  1. Οι Αγανακτισμένοι, συνονθύλευμα όχλους.

 

  1. Οι θεματοφύλακες του Συντάγματος, -Κράτος εν Κράτει- …

 

  1. Οι Αντιεμβολιαστές:

  • Ρασοφόροι,

  • Θλιβεροί θρησκόληπτοι. Και:

  • Οι Κομματικώς δολίως διαφωνούντες. Όπου τους Ακούομεν με το ανόητον επιχείρημα των:

δέν είμεθα κατά τού εμβολίου αλλά αρνούμεθα, γιατί μου το επιβάλλουν- .

Τόση υποκρισία και τόση υποτίμησιν της στοιχειώδους νοημοσύνης ημών των ακουόντων… Ναι τόση!!!

Η απάντησις στους Αντιεμβολιαστές, είναι οι προτροπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δωδώνης κ.κ. Χρυσοστόμου Συνετού: Λέγοντας:

«…όσοι πληρώνονται από το Δημόσιο να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και όσοι αρνούνται ν’ απολύονται. Και για τα Μοναστήρια, «… ν’ απαγορευθή η προσέλευσις πιστών και επισκεπτών σ’ αυτά . Και τότε ελάτε να τα ειπούμε…».

 

Και οι υπόλοιποι να πληρώνουν τις νοσοκομειακές των δαπάνες, από δικά των χρήματα. Προσωπική πρότασις μου.

 

***************************************************************

 

 

Αναλυτικότερα:

 

Καί πώς να μην είναι έτσι όταν οι δραστήριοι οικογενειάρχες, οι φιλότιμοι, εργατικοί συνάνθρωποί μας, οι έντιμοι κοινωνικά, οι αόκνως δημιουργικοί, οι δίκαιοι καί νομοταγείς τής πλειοψηφίας, όλοι οι αξιοπρεπείς καί ταπεινοί στην αξιωσύνη τους, βιώνουμε... καταφρόνια, διωγμό, εμπαιγμό καί πάνω απ’ όλα ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΧΕΙΩΔΟΥΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ, αυτής που διαθέτουν εκ φύσεως τα έλλογα καί κοινωνικά όντα.

 

Είναι εμφανές ότι πάνω από τον ηλιογενή τόπο μας ανέτειλαν πλέον ημέρες Σκότους. Ημέρες που ο Ήλιος ...οικτίρεται ! Το φως τής λογικής καί η λάμψη τού πολιτισμού μειώνονται, καθώς οι έννοιες έχουν αντιστραφεί καί το Ηθικό πλεονέκτημα δείχνει σαν ...μειονέκτημα ! Οι λέξεις ανεμίζονται σε λάβαρα με νόημα ...αντεστραμμένο !

Είναι φανερό ότι όσοι δεν ανήκουν στην ΘΟΡΥΒΩΔΗ μειοψηφία τών λυσσαλέων αποδομιστών τού κόσμου μας, οι ανήκοντες στην ΦΩΤΕΙΝΗ πλειοψηφία που κράτησε την πατρίδα όρθια σε καιρούς πολέμου καί ειρήνης, τώρα απειλούνται με ...συντριβή ! Οι ηθικοί υβρίζονται ως δήθεν ...Συντηρητικοί, οι πατριώτες ως νέοι ...Φασίστες, οι υπερήφανοι γιά τον τόπο καί την καταγωγή τους ως όψιμοι ...Πατριδοκάπηλοι, καί οι εργατικοί ως θλιβεροί ...Απεργοσπάστες !!!

Ταυτόχρονα αναδύθηκε από τον βόρβορο τής Ιστορίας ό,τι Άθλιο, Ανήθικο, Προδοτικό καί Αντικοινωνικό είχε καταποντίσει ο πολιτισμός αιώνων !!!

Ήδη μιά νεότερη εκδοχή τής Καθόδου τών Μυρίων λαμβάνει χώρα. Με την διαφορά ότι τώρα δεν πρόκειται γιά αγωνιστές που υπερπηδούν εμπόδια καί αψηφούν κακουχίες στην πορεία τους γιά τα πάτρια εδάφη, αλλά γιά Πατριδοσκώληκες, που εφορμούν στο σώμα τής πατρίδας. Πού παρ’ ότι είναι Οκνηροί ...γκρεμίζουν ! Εμφανώς Ημιμαθείς καί αξιώνουν λόγο ! Αν καί Απάτριδες, εραστές τών τριάκοντα αργυρίων, ευαγγελίζονται την ...κατάργηση τών συνόρων ! Κουκουλοφόροι από δειλία, δουλικοί Αντιεξουσιαστές, Μισέλληνες υποδοχείς ...Ασιατών κατά στίφη ! Αυτά τα έργα τους, γι’ αυτά επαίρονται ! Ανίκανοι να δημιουργήσουν, αποδομούν τις αξίες ενός πολιτισμού, που ...τους επιτρέπει την Ασυδοσία. Εθελοτυφλώντας στην διαχρονική αλήθεια ότι, όποια κατάσταση καί να διαδεχθεί την Δημοκρατία που απολαμβάνουν καί ανέχεται το γκρέμισμά της, πρώτα αυτούς θα αποκεφαλίσει. Τους χρήσιμους Ηλιθίους, που καμμιά Κόλαση δεν ανέχεται, όταν εγκατασταθεί.

 

Το αγνοούν. Καί επιζητούν να καταστούν βίαια αυτόκλητοι «σωτήρες» τών πολλών, μαγαρίζοντας με την ασχήμεια τους την Ευταξία, το Κάλλος καί την Γνώση, που οδήγησαν τις ανθρώπινες κοινωνίες σε άνθηση. Αδύνατοι να σκεφθούν το ΤΡΑΓΙΚΟ αποτέλεσμα τής δράσης τους, γνωστό απ’ αιώνων, αφού από καταβολής κόσμου έως σήμερα, κοινωνίες ανθρώπων καί αγέλες ζώων δεν επιβιώνουν χωρίς κανόνες καί υπό την εξουσία ικανών αρχηγών. Δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν τα επερχόμενα δεινά, ακριβώς γιατί αποτελούν ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ, μίσθαρνα όργανα μιάς Διεθνούς Συνομωσίας κατά τού ανθρώπου, που εκτυλίσσεται στις ημέρες μας, θορυβωδώς !

 

Ούτε την Ιστορία γνωρίζουν.

Έτσι αδίδακτοι όπως είναι, αφού μιά βίαιη ανατροπή, δίνει ευκαιρία σε μιά δράκα Ψυχάκηδων ή Τεράτων να επιβληθεί σαν διάδοχος Τύραννος. Η κατάλυση τού Σάχη τής Περσίας είχε διάδοχη κατάσταση τον μεσαίωνα τού Ισλαμικού Ιερατείου. Ακόμα καί η πτώση μαρξιστή, τού Αλλιέντε τής Χιλής, άνοιξε τον δρόμο γιά εγκληματία, τον Πινοσέτ. Την αναγκαία Γαλλική επανάσταση την διαδέχθηκαν οι ...άοκνες καρμανιόλες !

 

Οι εξουσίες που ακολούθησαν το γκρέμισμα τών κοινωνιών έδωσε καρπούς την σιδερένια Σιωπή καί τον Τρόμο. Αυτό που καί σήμερα επιδιώκεται στην όμορφη πατρίδα μας. Μέσα στην σιωπή τών νοικοκυραίων, τών ήσυχων, τών εργαζόμενων, τών εραστών τής κοινωνικής συνοχής, τα όργανα τού επάρατου καί απάνθρωπου Διεθνισμού υποσκάπτουν τα πάντα. Εκτελούν εντολές, που όλες συνοψίζονται στην φράση –επωδό- που επίμονα χρησιμοποιούν, πρώτοι οι της Ελλάδος Κομμουνιστές βουλευτές και οι δεύτεροι όντως Πατριδοκάπηλοι που ομνύουν με σκοπιμότητα στην Ευαισθησία των Συνελλήνων με Εθνικήν Συνείδησιν, στοχεύοντας, για την κατάληψιν και μόνον των βουλευτικών θώκον στην Ελληνική Βουλή (αυτή την υψηλότερη κατάκτηση τής Δημοκρατίας, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αποθηκεύσει τα χρήματά των σε τραπεζικούς παραδείσους του εξωτερικού):

Αρνητές των πάντων:

Και δηλώνουν, «Είμαστε αντίθετοι» !

«Όχι. Δεν συμφωνούμε» !

«Καταψηφίζουμε» !

 

Είμεθα Μάρτυρες στην καταψήφισίν της αγοράς των πολεμικών αεροπλάνων και γενικότερα του εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων Μας… Για την Εθνική Ασφάλεια και Ακεραιότητα της Πατρίδος Μας, από τον αιώνιον εχθρόν –Τους Τούρκους και όχι μόνον…

Και τώρα πάλι φωνασκούν υποκριτικά…

Και διαφωνούν και δεν ψηφίζουν και κατηγορούν με απαράδεκτο λεξιλόγιο τον Εκλεγμένο Πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση που έπραξεν με σοφία…

Δεν τους βρίσκεις «ούτε στο σακί ούτε στο σακούλι».

 

Έτσι. Μιά σταθερή Άρνηση, μιά Αντίθεση-αυτοσκοπός, ένα φρένο στην εξέλιξη, στην συναίνεση γιά δημιουργία, χωρίς καμμιά συμμετοχή τους στον αναγκαίο καί γόνιμο διάλογο τών αντιθέτων.

Δές τε, τι ωραία εσχημάτισαν Κυβέρνησιν στην Γερμανία τόν Δεκέμβριον του 2021…

 

Ίδια πολιτική ακολουθείται καί εκτός Βουλής, όπου το κομμουνιστικό Π.Α.ΜΕ. χαράζει δικό του δρόμο, ανεξάρτητον απ’ τον κοινό αγώνα τού συνόλου τών εργατών τής Γ.Σ.Ε.Ε. Με τις γνωστές μοναχικές συγκεντρώσεις, τις πορείες καί εκδηλώσεις, επιλεκτικά (ΜΟΝΟΝ) στο κέντρο της Αθήνας αδιαφορώντας σαδιστικά γιά την κοινωνική ζωή τών πολιτών καί την αγχωτική εργασία τους, που διακόπτεται άσκοπα καί ανόητα, θορυβωδώς καί πάντα χωρίς αποτέλεσμα.

 

Τώρα οι μειονότητες έχουν αναδυθεί σε σκληρότερες καί δολιότερες επιθέσεις, στοχεύοντας τις αιώνιες αξίες, που αποτελούν εμπόδιο στα Διεθνιστικά τους σχέδια:

 

-Α- Την Διάλυσιν του θεσμού της Οικογένειας.

 

Ενός Θεσμού Θεϊκού και Πανανθρώπινου. Αυτού του συμπαγούς και ατσάλινου κυττάρου της κοινωνίας ευλογημένων ανθρώπων, παρά Θεών και Ανθρώπων…

 

Θεσμού της Οικογενείας, όπου ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΔΙΑΜΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ:

 

---ΠΑΤΕΡΑΣ, ΜΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ Ή ΠΑΙΔΙΑ---

 

Και κατά το Ευαγγελικόν ΑΚΛΟΝΗΤΟΝ Ρήμα της Ορθοδόξου Χριστιανοσύνης, εις το Άγιον Μυστήριον του Γάμου:

«…Βεβαιώσων αυτούς τή παρά σού αγία ενότητι, σύ γάρ απ’ αρχής εδημιούργησας άρσεν και θήλυ, και παρά σού αρμόζεται ανδρί γυνή εις βοήθειαν και διαδοχήν του γένους των ανθρώπων…». Και:

 

Τα φύλα των ανθρώπων, καθώς και όλου Ζωϊκού Βασιλείου τα εκαθόρισεν η ευφυΐα τής φύσης, εις τους αιώνας των αιώνων.

 

Έτσι καί με την ΛΕΗΛΑΣΙΑ τών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, από τους κρυπτόμενους πίσω απ’ το νεφελώδες ΛΟΑΤΚΙ- αποδομητές τής γενεσιουργού φυσικότητας, ιδιαίτερα θρασείς των αφύσικων επιλογών ή τάσεων, προσπαθούν να επιβάλουν το αφύσικο ως φυσικό καί την εκτροπή ως κανόνα.

«ΛΟΑΤ+ (αγγλικάLGBT+) είναι ένα αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις ΛεσβίαΟμοφυλόφιλοςΑμφιφυλόφιλος και Τρανς, το οποίο μερικές φορές συναντάται και ως ΛΟΑΔ+, ερμηνεύοντας τα τρανς άτομα ως διαφυλικά. Το διεθνές αρκτικόλεξο είναι LGBTQ+(Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender και Queer) ή GLBT+ (Gay, Lesbian, Bisexual και Transgender…». Βικιπαίδεια.

 

Με την αναγκαία επισήμανσιν μου:

Δεν καταφέρομαι εναντίον ουδενός και ΔΕΝ υπεισέρχομαι στις ατομικές επιλογές και επιθυμίες των ανθρώπων με αυτά τα χαρακτηριστικά. Να χαίρονται τα δικά τους.

 

Υπεραμύνομαι των ιδεών μου και την Θεϊκήν Φυσικήν Νομοτέλειαν της Υπάρξεως των Ανθρώπων, με Καλαβρυτινή Γενναιότητα και των Αετών το Πέταγμα στις Υψικόρυφες του Ελατόφυτου Αγέρωχου Χελμού…

Εκεί που η Νεράϊδες κάνουν χορό με τα Παλληκάρια και Γεννιούνται Αθάνατοι και Ημίθεοι…

Εκεί στο Ύδατα της Πηγής της Στυγός του Χελμού Καλαβρύτων, εβαπτίσθη ο Άτρωτος Αχιλλεύς, από την Μάννα του Θέτιδα και έγινεν Ημίθεως.

Όπου Υπερασπίσθη με Ακατάβλητην Ανδρικήν Δύναμιν τα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων…

Και η κληρονομικότητα αυτή μας συνοδεύει ανά τους αιώνας…

Εκεί η Παναγιά η Μεγαλοσπηλαιώτισσα των Καλαβρύτων, μας Ευλογεί και μας φωτίζει να είμεθα Ακρίτες…

Δίδει επίσης την χάριν της απλόχερα σε όποιον την επισκέπτεται και σε όποιον την αποζητεί…

 

Καί -Β-:

Τα σύνορα της Πατρίδος Μας, της Ελλάδος, όπου εκερδίσαμε χάρις στο εγκχυνόμενον αίμα τών προγόνων ΜΑΣ καί την ομοψυχία τής φυλής ΜΑΣ σε ώρες μάχης με εισβολείς καί αλλοφύλους.

Όπως ακριβώς έγινε καί γίνεται σε όλους τους λαούς, γύρω καί πέρα από τον τόπο μας.

 

Ίδια δολιότητα παρατηρείται καί στους -πάλιν νεφελωδώς- αποκαλούμενους «Α κ τ ι β ι σ τ έ ς» με όχημα τις πλουσιοπάροχα χρηματιζόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο). Έργο τους η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ Ασιατών, ή λαών που η κουλτούρα τους ελάχιστα σέβεται την ανθρώπινη ζωή καί το αγριότερο:

Δέχονται την γυναίκα μόνον σαν ανθρώπινο ζώο, ευτελούς αξίας, υποχρεούμενη σε ...ανοχή τού βιασμού της !

Είδαμε στις ειδήσεις, τον Σεπτέμβριον του 2021 στο Αφγανιστάν έναν Αισχρόν και Ανήθικον Γέροντα Ισλαμιστή, ηλικίας -75- ετών και άνω ν’ αγοράζη ένα κοριτσάκι πτωχό οκτώ ετών για γυναίκα του.

Αυτό το κλάμμα, από αυτό το Αγγελούδι κοριτσάκι, θα είναι η αιώνια ντροπή της σύγχρονης κοινωνίας μας…

Οποία Αθλιότητα και Ασέβεια ! ! !

 

Καί παρατηρεί κανείς όλες αυτές τις υποκριτικές Σ υ λ λ ο γ ι κ ό τ η τ ε ς, που υπερασπίζονται τα «υπέρτερα» δικαιώματα τών γυναικών, όχι μόνον να σιωπούν γιά την θηριωδία κατά τού φύλου τους, αλλά να πρωτοστατούν (!) στην «υποδοχή» τών Νεοβάρβαρων τού Ισλάμ, η εντολή τού οποίου είναι να κατακυριεύσουν τις κοινωνίες όπου εγκαθίστανται !!!

 

Πόσο πιο τραγική εποχή να ζήσουμε εμείς καί τα παιδιά μας, οι κόρες καί οι γυναίκες τού τόπου μας, οι λαμπερά αξιοσέβαστες μέσα στον πολιτισμό μας???

 

Δεν έχω απάντηση.

Μόνο δάκρυα.

Κι ένα σφίξιμο στην καρδιά, όμοιο με αυτό που είχε η τραγική μάντις Κασσάνδρα, καθώς οι μεν Τρώες έβλεπαν τον Δούρειο Ίππο σαν δώρο καί εκείνη έβλεπε αυτόν σαν αιτία πυρπόλησης τής πατρίδας της.

Εκείνοι, οι Τρώες Ωρχούντο (εχόρευον εν σειρά), Ανύποπτοι, καί αυτή η Κασσάνδρα ασφυκτιούσε από την τιμωρία τού Απόλλωνα, που την ήθελε ικανή μεν να προλέγει, αλλά κανείς να μην Πιστεύει Τις Προφητείες Της !!!

Πόσο σοφά μάς διδάχτηκε από τον Όμηρο !!!

 

Καί να που τώρα οι δικαιωματιστές βλέπουν «δύστυχους ναυαγούς», εκεί που οι πατριώτες, σαν άλλες Κασσάνδρας, βλέπουν αυριανούς καταπατητές τής Πατρίδος των !!!

 

Θα μπορούσα να παραθέσω δεκάδες παραδείγματα από την σημερινή ΑΦΡΟΣΥΝΗ τών πολιτικών μας, τών νέων, τών γυναικών καί τής υπνωτισμένης κοινωνίας μας.

Δεν καταθέτω την «σοφία» μου, απλά εκδηλώνω τον πόνο μου σαν πολίτης που έχει αγωνιστεί, σε κάθε ηλικία του, γιά την πατρίδα καί την προκοπή που οφείλεται στα παιδιά μας.

 

Θεωρείστε τα σαν μιά αιτία προβληματισμού.

 

Είτε διαφωνίας, είτε συμφωνίας.

 

Οι Πατρική μου Οικογένεια, έχει προσφέρει, εις τον «Νύν Υπέρ Πάντων ο Άγών: το είπεν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο Πρωθυπουργός το –ΟΧΙ- Ι. Μεταξάς την 28ην Οκτωβρίου 1940». Παλληκάρια πού επολέμησαν και έπεσεν υπέρ Πατρίδος…

Στην Χειμάραν της Βορείου Ηπείρου, έπεσεν υπέρ Πατρίδος ο Θείος μου Ιωάννης Γ. Κατσιάρης, όπου φυλάει μαζί με άλλους συμπολεμιστές του πεσόντες, Θερμοπύλες…

Καθώς και το 1919-1922 στην Μικρασιατική Εκστρατεία του Ελληνικού στρατού επολεμούσαν συγχρόνως τρία αδέλφια Κατσιαραίοι –Αθανάσιος, Ηλίας και Αλέξανδρος- Και ο Αθανάσιος, ετραυματίσθη στο Καλεγκρότο έξω από την Άγκυρα και απέθανεν υπέρ Πατρίδος… ΘΕΙΟΙ ΜΟΥ !!!

Και ακόμη στην ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΗ Εθνικήν Αντίστασιν κατά των Γερμανών κατακτητών το 1940-1945 τον –Β- Παγκόσμιον Πόλεμον– , πολλών Εθνικών Οργανώσεων, όπως του Ζέρβα του Ψαρρού κ.α. και του Ε.Α.Μ-Ε.Λ.Α.Σ. Στον Ε.Λ.Α.Σ. ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ ΤΡΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ από το γενεσιουργό δένδρο της Μάννας Μου Βασιλικής Κωστοπούλου Κατσιάρη συζύγου Αλεξάνδρου:

Οι: Κωνσταντίνος ετών 27, Γιώτα ετών 24ων και Σωτήρης ετών -20-… τους οποίους εξέχασαν οι νεώτεροι ιθύνοντες του Κ.Κ.Ε…

Και στα κατοπινά χρόνια της ειρήνης μετά το 1950 υπηρετήσαμε επάξια την Πατρίδα, την στρατιωτικήν μας θητεία πέντε αδέλφια ΚΑΤΣΙΑΡΑΊΟΙ…

Από αυτούς τους νεώτερους κομμουνιστάς και στην αντιπέρα όχθη, τους μεγαλώστομους Εθνικόφρονας και όντως Πατριδοκάπηλους, πού έχουν τα χρήματα των σε ξένες τράπεζες, πόσοι έχουν δώσει εγκχυνόμενον Αίμα υπέρ Αγώνων της Ελλάδος????

Είς Απάντησιν, με το Ευαγγελικόν Ρήμα:

«…Και ών έκαστος κατά διάνοιαν έχει, και πάντων και πασών…».

 

Καί αν δημοσιεύω αυτές τις σκέψεις μου, το κάνω σαν ΚΡΑΥΓΗ, στους Πνευματικούς Διδασκάλους όλων των βαθμίδων της Παιδείας, να γίνουν Λειτουργοί και στους Πολιτικούς μας, Κυρίως ν’ Αγαπηθούν και να είναι Οδυσσείς… Είθε!!!

 

Αλλά καί στους πατριώτες μας, εκείνους που δεν εφησυχάζουν, αλλά βιώνουμε όλοι την αγωνία τής επαπειλούμενης ύπαρξης. Τών ιδίων, τής οικογενείας, τού τόπου καί τού Πολιτισμού μας, αλλά καί τής Ελληνικής Γλώσσας μας ακόμα, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΊΖΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ...

Οι Συνέλληνες «Μορφωμένοι» την Αποϋλώνουν…

Τι να πούμε και τι να πείς στα παιδιά μας… Δυστυχώς προδοσία…

 

Γιατί οι λαοί δεν ευημερούν χαριστικά, αλλά με αγώνες. Όποιος δίνει, αξιώνει ανάλογο αντάλλαγμα. Καί αυτό μπορεί να είναι μέχρι καί ο αέρας που αναπνέεις.

Κάτι που το εγνώριζεν ο Μεγάλος μας Ιωάννης Καποδίστριας, που είπε προφητικά λόγια στον Γεωργάκη Μαυρομιχάλη, στην πρώτην συνάντησίν των, το 1828:

 

«Ο ΦΙΛΗΚΟΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ !». Ιωάννης Καποδίστριας 1828.

 

Καί θα κλείσω, θυμίζοντας μία από τις ρήσεις τού Ξενοφώντος, ήδη από το 400 π.Χ:

 

«Νόμιζε τήν Πατρίδαν οίκον, τούς δέ Πολίτας ’εταίρους».

 

Αν αυτό δεν γίνει πεποίθησή μας, τότε αλλοίμονο σε μάς και τα παιδιά μας.

Πολλά καί μαύρα τα σύννεφα επάνω μας.

 

Μιά νεροποντή θα είναι ευλογία.

 

Γιατί υπάρχουν χειρότερα αυτής.

 

Μη γένοιτο !

 

Νέα Σμύρνη Αττικής -22- Ιανουαρίου 2022,

Κων-νος Κατσιάρης, Καλαβρυτινός.

 

Υστερόγραφον:

Διαβάστε το ακολουθούμενον επίκαιρο άρθρο, «Η Αβάσταχτη Κυριαρχία της μειονότητας» του Γεωργίου Ι. Πατσόπουλου, δημοσιευμένο στο «Πρώτο Θέμα», φύλλο τής 12/12/2021.

Είναι ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και θα λυθούν πολλές απορίες Σας…

α

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
7 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com