Δήμαρχοι για βαφτίσια, ρουσφέτια και πανηγύρια

Το χτεσινό, 27-1-2022 κύριο άρθρο της Καθημερινής, αναφέρει πως το σημερινό μοντέλο των δημάρχων, εστιάζεται περισσότερο σε ψηφοθηρική παρουσία σε βαφτίσια, πανηγύρια κλπ., παρά στην ουσία των πραγμάτων, για το πως δηλαδή θα βελτιωθεί ο δήμος και η ποιότητα ζωής των δημοτών.

Το άρθρο δυστυχώς δεν απέχει από την πραγματικότητα ούτε στο δήμο Καλαβρύτων, όπως έχουμε εστιάσει μέσα από το KNet πολλές φορές στο παρελθόν.

Παραθέτουμε ολόκληρο το κύριο άρθρο της Καθημερινής που έχει τον τίτλο: Δήμαρχοι για βαφτίσια 

"Η διαφορά ανάμεσα στους ανίκανους και στους ικανούς δημάρχους και περιφερειάρχες είναι χαώδης. Γίνεται όμως ακόμη πιο δραματική ύστερα από κάθε μεγάλη κρίση και καταστροφή. Επιμένουμε, ωστόσο, να τους ψηφίζουμε και να τους δίνουν το χρίσμα τα μεγάλα κόμματα. Καιρός να σοβαρευτούμε. Αν θέλουμε τοπικούς άρχοντες για βαφτίσια, ρουσφέτια και πανηγύρια, μπορούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο. Αν όχι, πρέπει να «μαυρίσουμε» τους ανίκανους και να απαιτήσουμε από τα κόμματα να σταματήσουν τις γελοίες επιλογές. Για να μην ξαναθυμώσουμε με τις δικές μας επιλογές".

Β.Χ.Α.

 

a

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com