Συνάντηση Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας με τον Πρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Αναστάσιος Σταυρογιαννόπουλος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Πρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Θανάση Κικινή, ο οποίος επί διήμερο στην πόλη της Πάτρας συμμετείχε σε δραστηριότητες του τοπικού σωματείου εκπαιδευτικών. Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εκπαίδευση και τους εκπαιδευτικούς, όπως η λειτουργία των σχολείων, η κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών, οι υπηρεσιακές μεταβολές, οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, η αξιολόγηση στην εκπαίδευση.

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας των εκπαιδευτικών για τις συνθήκες λειτουργίας των σχολείων της Αχαΐας τη φετινή περίοδο, που παρά τις δυσκολίες λόγω της πανδημίας λειτουργούν σε πολύ καλύτερο επίπεδο από προηγούμενα έτη, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών των δύο τελευταίων χρόνων, στο διορισμό εκατοντάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, στην έγκαιρη κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών, στον έγκαιρο προγραμματισμό, καθώς και στην τιτάνια προσπάθεια των εκπαιδευτικών.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το κτιριακό πρόβλημα των 27 νηπιαγωγείων της πόλης της Πάτρας και στις συνεχείς προσπάθειες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης με αποδέκτη κυρίως το Δήμο για εκκίνηση διαδικασιών βελτίωσης αυτής της κατάστασης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα και υπήρξε ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για τα εκπαιδευτικά ζητήματα, αλλά και για τις συνδικαλιστικές διεκδικήσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com