ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΣΑΜΠΕΖΥ

Μέ πολλή χαρά ενημερώνουμε τους νέους και νέες θεολόγους της επαρχίας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, που επιθυμούν να εντρυφήσουν εις τη Θεολογική Επιστήμη ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1089/25 Φεβρουαρίου 2022 εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ορίστηκε ο προσεχής Σεπτέμβριος ως μήνας έναρξης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 του Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών Ορθοδόξου Θεολογίας στο Ορθόδοξο Κέντρο του Οικουμενικού Πατριαρχείου,  που βρίσκεται στο Σαμπεζύ (Chambesy) της Γενεύης της Ελβετίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει το αργότερο έως την 1ην Απριλίου 2022 να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο ως άνω Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα συμπεριλαμβανομένων όλων των απαραίτητων στοιχείων (Απολυτήριο Μέσης Εκπαίδευσης, Πτυχίο Θεολογίας, Βιογραφικό Σημείωμα, Συστατικές Επιστολές οικείων Εκκλησιαστικών Αρχών και καθηγητών κλπ.), όπως αυτά περιγράφονται στην ενότητα «Inscription» της ιστοσελίδας www.institutorthodoxe.org. 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ως άνω περιωνύμου Ινστιτούτου συνεργάζεται με τις θεολογικές σχολές των Πανεπιστημίων του Φριβούργου και της Γενεύης, ενώ οι επιλεγόμενοι μεταπτυχιακοί φοιτητές λογίζονται ως υπότροφοι του Πατριαρχικού αυτού κέντρου.

Η Ιερά Μητρόπολή μας, αναγνωρίζοντας την ποιότητα των παρεχομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών του εν Σαμπεζύ Ορθοδόξου Κέντρου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, συνιστά ανεπιφύλακτα την περαιτέρω επιμόρφωση των νέων θεολόγων μας εις αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες, εκτός από την ως άνω προαναφερομένη ιστοσελίδα (www.institutorthodoxe.org), μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται και στη Συνοδική Επιτροπή Διορθοδόξων και Διαχριστιανικών Σχέσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο τηλέφωνο 2107272312.

 

                                                          Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com