Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σχολών Επιστημών Υγείας μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Σχολών Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Πατρών θέλοντας να μοιράσει χαμόγελα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, διοργάνωσε για πρώτη φορά, σε συνεργασία με την Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, την συλλογή και διανομή Πασχαλινών Λαμπάδων για όλους τους μικρούς ασθενείς.

Η φιλανθρωπική αυτή δράση στοχεύει τόσο στην προσφορά χαράς και αγάπης στους μικρούς μας «ήρωες» τις γιορτινές αυτές μέρες όσο και στο να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν κάθε φόβο ή ανησυχία που πιθανόν να έχουν σχετικά με τους γιατρούς και το περιβάλλον του Νοσοκομείου.

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, εκπρόσωποι της παράταξης, συνοδευόμενοι από το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, μοίρασαν τις πασχαλινές λαμπάδες που είχαν συλλεχθεί στους μικρούς ασθενείς, μοιράζοντας παράλληλα χαμόγελα και ενθουσιασμό.

Ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ Καθηγητής κ. Γαβριήλ Δημητρίου ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για την πρωτοβουλία αυτή και ευχήθηκε Καλές Γιορτές, όπως και να αποτελέσει η κίνηση αυτή την απαρχή μιας όμορφης δράσης των φοιτητών.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
9 + 8 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com