Επιμορφωτικά σεμινάρια με θέματα της σύγχρονης εκπαιδευτικής πραγματικότητας τον Μάιο στο δημοτικό σχολείο Ροδοδάφνης

Mία σειρά επιμορφωτικών διά ζώσης σεμιναρίων με θέματα της σύγχρονης εκπαιδευτικής πραγματικότητας που απευθύνονται σε Διευθυντές – Διευθύντριες και εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθούν στις 4, 11 και 16 Μαΐου στο δημοτικό σχολείο Ροδοδάφνης, στο πλαίσιο του Συλλογικού Προγραμματισμού Εκπαιδευτικού Έργου 202    1-2022.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη ικανοτήτων συναισθηματικής νοημοσύνης ανθρώπινου δυναμικού σχολικής μονάδας» θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου, από τις 7μ.μ. έως τις 9μ.μ., με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Νικόλαο Μάνεση, ΕΔΙΠ Πανεπιστήμιου Πατρών. 

Το δεύτερο με θέμα «Αντιμετώπιση της επαγγελματικής εξουθένωσης των εκπαιδευτικών» θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαΐου, από τις 7μ.μ. έως τις 9μ.μ., με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Απόστολο Ραφαηλίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστήμιου Πατρών. 

Το τρίτο (και τελευταίο) με θέμα «Διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς στη σχολική τάξη - Μελέτες περίπτωσης», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου, από τις 7μ.μ. έως τις 9μ.μ., με προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Βασίλη Δημόπουλο, Δρ. Επιστημών Φιλοσοφίας της Παιδείας, Σ.Ε. ΠΕ 70. 
Όπως κάνει γνωστό ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Ροδοδάφνης και Συντονιστής Ομάδας Δράσης Αλέξης Κατεργάρης, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει της χρονικής σήμανσης υποβολής αίτησης συμμετοχής στην ακόλουθη φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfz6q8WpVOud8eu4LXqDe6TLwiFIwe4gEv1Kef9RXJCTXhmQ/viewform?usp=sf_link 

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (έως 25 άτομα) λόγω τήρησης των μέτρων περιορισμού της διασποράς του COVID 19. Αν οι αιτήσεις συμμετοχής υπερβούν τον προβλεπόμενο αριθμό, ενδεχομένως να παρασχεθεί δυνατότητα παρακολούθησης των σεμιναρίων μέσω της εφαρμογής webex meetings. Στην περίπτωση αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν εγκαίρως με ηλεκτρονικό μήνυμα. 

Με τα μέχρι στιγμής ισχύοντα, όσοι συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά σεμινάρια υποχρεούνται να υποβάλουν δήλωση παρουσίας και συμμετοχής στη διά ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία με βάση το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test ή self-test στην πλατφόρμα «edupass.gov.gr» της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχεία 124068/ΓΔ4/1.10.2021 κοινή απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων, Υγείας και Επικρατείας (Β’ 4558). Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται αποκλειστικά και μόνο για την κατάλληλη οργάνωση και διεξαγωγή του σεμιναρίου. Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η συλλογή και επεξεργασία τους γίνεται με βάση την κείμενη νομοθεσία (Κανονισμός ΕΕ 2016/679, GDPR – ΓΚΠΔ). 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 10 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com