Μια ερημική πολιτεία. (άρθρο της Σοφίας Βλάχου)

Μια ερημική πολιτεία...

Μια πολιτεία που γερνάει μαζί με τους ανθρώπους της. Μια πολιτεία που δεν αντιδρά ,γιατί έχει επαναπαυτεί. Αντίδραση καμία για οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί τοπικό ή μη... Μόνιμη αφωνία από τους πολίτες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...

Η αφωνία είναι καλή όταν έχεις λαρυγγίτιδα κατά την συμβουλή του ιατρού. Σε έναν τόπο που ερήμωσε και αιμορραγεί χρειάζονται ενέσεις νέων φωνών. Καμία ελπίδα μικρής ανάπτυξης και εξέλιξης του τόπου. Καμία δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Επανάπαυση, μηδενική αντίδραση και κανένα δημιουργικό πλάνο!!

Οι εναπομείναντες νέοι, εάν δεν έχουν μόνιμη εργασία, εγκαταλείπουν τον τόπο τους. Η εγκατάλειψη της επαρχίας μας, είναι ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΗ!!! Πασαλείμματα δεν επαρκούν, για την κάλυψη των αναγκών των ανθρώπων.

Το επαρχιακό μας δίκτυο είναι τριτοκοσμικό και τα παράπονα στα κοινωνικά δίκτυα άπειρα!!! Λίγη πίσσα για την κάλυψη και αγνόηση του σήματος Sos . Επικροτούν αυτονόητες παροχές στους πολίτες, με διθυράμβους και συγχαρητήρια.

Μεγαλώσατε ηλικιακά αλλά παραμείνατε σε εποχές Μαυρογιαλούρου, χωρίς διαδικασία εξέλιξης του τόπου. Στις επόμενες εκλογές, οι υποσχέσεις που θα δώσετε, να είναι υλοποιήσιμες!! Όλοι οι πολίτες, έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να σχολιάζουν και να κάνουν λαικ.

Καλύτερα να είσαι ένας ενεργός πολίτης και όχι ένας άεργος επιδειξιομανής!!! Οι τρελοί και οι ονειροπόλοι αυτού του τόπου δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα!!! Το μέλλον ανήκει σε εκείνους που ονειρεύονται!!! Εξάλλου το είχε πει μοναδικά ο Χόρχε Λουίς Μπόρχες: "Το γράψιμο δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα κατευθυνόμενο όνειρο"!!!!

Σοφία Βλάχου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com