Η ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων δείχνει τα έντονα σημάδια παρακμής της δημοτικής αρχής

έχει να ενημερωθεί από το 2021!

Η ιστοσελίδα ενός Δήμου αποτελεί την ηλεκτρονική του εικόνα στην σύγχρονη εποχή. Πέρα από τον σχεδιασμό την δομή και την χρηστικότητά της, ένα βασικό στοιχείο της είναι η αξιοπιστία. 

Η έννοια της αξιοπιστίας στηρίζεται στο γεγονός ότι ο επισκέπτης που ανατρέχει σε αυτήν θε πρέπει πάντα να βρίσκει έγκαιρα και έγκυρα τις σωστές πληροφορίες. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει η ιστοσελίδα να ανανεώνεται διαρκώς και να εμπλουτίζεται με νέες πληροφορίες. Σε αντίθετη περίπτωση η ιστοσελίδα θεωρείται παρωχημένη και αναξιόπιστη, γεγονός που έχει αντίκτυπο και στον ίδιο το Δήμο που θεωρείται ο ιδιοκτήτης της.

Μια παρωχημένη και μη ενημερωμένη ιστοσελίδα ενός Δήμου, πέρα από τον ψηφιακό αναλφαβητισμό, δείχνει προχειρότητα, αδιαφορία, έλλειψη σεβασμού στον επισκέπτη της ιστοσελίδας και εν τέλει έντονα τα σημάδια παρακμής στο Δήμο.

Στο Δήμο Καλαβρύτων αρκετό καιρό τώρα, αν θεωρήσουμε ότι η επίσημη ιστοσελίδα του είναι ο "καθρέφτης" του δήμου μας, όλα τα παραπάνω σημάδια είναι έντονα. Άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν έχουν αναγκαστεί να την ενημερώσουν, μετά από επισημάνσεις μέσα από άρθρα του KNet.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Αν προσπαθήσει κανείς αυτή τη στιγμή που γράφεται το συγκεκριμένο άρθρο να μπει από το κύριο μενού της στην επιλογή "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ > ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ", http://www.kalavrita.gr/dimotikharxh/antidimarxoi, θα διαπιστώσει, (φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε στο τέλος του άρθρου) ότι έχουμε ακόμα..., αντιδήμαρχο δημοσίων έργων τον κ. Νίκο Σφαραγκούλια, και αντιδήμαρχο Δ.Ε. Κλειτορίας τον κ. Βασίλη Κουτρουλάκη! Ανενημέρωτη δηλαδή η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου από το 2021!

Προχειρότητα, αδιαφορία και έλλειψη σεβασμού στον επισκέπτη της ιστοσελίδας δηλαδή, ακόμα και από τους ίδιους τους αντιδημάρχους οι οποίοι όπως φαίνεται, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο τίτλος και ο μισθός.

 Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος*


*Ο Βασίλης Αποστολόπουλος, είναι μηχανικός πληροφορικής, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στα Εφαρμοσμένα Πληροφοριακά Συστήματα, εκπαιδευτικός πληροφορικής στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση και διαχειριστής του ιστότοπου www.kalavrytanet.com.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!

aa

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
8 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com