ΒΑΣΙΛΗΣ Χ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Συμμετέχω και πάλι στις αρχαιρεσίες για την εκλογή μου ως μέλους του ΔΣ της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας

Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας, αποτελεί εδώ και αρκετές δεκαετίες σημείο αναφοράς των Καλαβρυτινών που μένουν και εργάζονται στην Αθήνα.

Τα περισσότερα από τα ιδρυτικά της μέλη, δεν υπάρχουν πια.

Για να συνεχίσει η ύπαρξη της Ένωσης, χρειάζεται ο συνεχής εμπλουτισμός της,  κυρίως με νεότερα σε ηλικία μέλη .

Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί συμπολίτες μας που μπορούν και πρέπει να αιμοδοτήσουν με την ζωντανή παρουσία και συμμετοχή τους την Ένωση .

Αυτοί που θα διοικήσουν την Ένωση για την επόμενη διετία, πρέπει να έχουν την συνδυαστική ικανότητα να ενώσουν τις διαφορετικές ηλικίες σε ένα σύνολο που θα απολαμβάνει ακηδεμόνευτα, με σεβασμό και αναγνώριση της προσωπικότητας του καθενός, την  κάθε  διαπροσωπική σχέση, όπως συμβαίνει στις υγιείς κοινωνίες.

Είναι γνωστό ότι ορισμένα αιρετά μέλη των προηγούμενων αρχαιρεσιών δεν ολοκλήρωσαν - παρά την επιθυμία τους - την θητεία τους, καθώς επίσης και  ότι σε κάποια άλλα ενεργά μέλη του ΔΣ δεν δόθηκε η δυνατότητα της έκφρασής τους και της πραγματικής συμβολής τους στην διοίκηση της Ένωσης.

Συμμετέχω την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 και πάλι σ αυτές τις αρχαιρεσίες για την εκλογή μου ως μέλους του ΔΣ, με την προσδοκία ότι θα δοθεί από αυτό η επιβαλλόμενη προτεραιότητα στην εξωστρέφεια, στην αμοιβαιότητα και στην συναντίληψη και θα εκφραστεί η χωρίς φραγμούς και αγκυλώσεις αναζωογόνηση της Ένωσης.

Βασίλης Χρ. Αποστολόπουλος

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
4 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
Ακολουθήστε το kalavrytanet.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις του Δήμου Καλαβρύτων και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Kalavrytanet.com