Άρχισαν τα... όργανα - Λεκτική επίθεση στη Σία Αναγνωστοπούλου(VIDEO)

Λεκτική επίθεση από μερίδα πολιτών δέχτηκε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου η οποία εκπροσωπούσε το υπουργείο στις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη δολοφονία Νίκου Τεμπονέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του patrastimes.gr, η εκφώνηση του ονόματός της και η πρόσκλησή  για να καταθέσει στεφάνι συνοδεύτηκε από φωνές διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική και γιουχαρίσματα.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν έξω από το σχολικό συγκρότημα, που φέρει το όνομα του δολοφονηθέντος καθηγητή, εκεί όπου έχει ανεγερθεί μνημείο προς τιμή του Νίκου Τεμπονέρα.

Σε δηλώσεις που έκανε η Σία Αναγνωστοπούλου τόνισε ότι «το υπουργείο Παιδείας τιμά φέτος τη μνήμη του Νίκου Τεμπονέρα και για αυτό βρίσκομαι εδώ για να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν αγωνιστή».

Για τους αγώνες του Νίκου Τεμπονέρα μίλησαν ο πρόεδρος της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας Χρήστος Σιάχος, ο αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Μαλαγάρης, ο αντιπρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Σταύρος Πετράκης ο γραμματέας του ΕΑΜ Μιχάλης Βασιλάκης κ.α.

Στην συνέχεια κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα από τα μέλη της οικογένειάς του, καθώς και από εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και κομμάτων.

Οι εκδηλώσεις μνήμης ολοκληρώθηκαν με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας.

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
15 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.