Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Πλανητεριωτών - Ευχές της Ένωσης Απόδημων Πλανητεριωτών

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ εύχεται σε όλους τους ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΕΣ, όπου γης, «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος 2015. Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία, ευμάρεια, ειρήνη. Ευχόμαστε να κυριαρχεί παντού η αγάπη, η αλληλεγγύη, η συνεννόηση και πάνω απ’ όλα η ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των ΠΛΑΝΗΤΕΡΙΩΤΩΝ.

Το Δ.Σ. συνελθόν στις 18/12/2014 αποφάσισε, βάσει του άρθρου 8 του καταστατικού, να πραγματοποιήσει την ετήσια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου την ΚΥΡΙΑΚΗ 11/01/2015 και ώρα 10.30π.μ.

Επειδή όμως την πρώτη ΚΥΡΙΑΚΗ δεν υπάρχει απαρτία για τους γνωστούς λόγους, αποφασίστηκε η επαναληπτική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ να πραγματοποιηθεί στις 18/01/2015 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 10.30π.μ. στο γραφείο του Συλλόγου επί της οδού ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ αρ. 26, 7ος όροφος.

Βασικό θέμα της Γ.Σ. είναι οι ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΚΛΟΓΗ νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη διετία 2015-2016.

Την ίδια ημέρα θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας.

Παρακαλούμε τους συμπατριώτες μας που βρίσκονται στην Αθήνα να παρευρεθούν όλοι και να συμμετάσχουν στις διαδικασίες και στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

 

Για το Δ.Σ.

Άγγελος Βαγενάς

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.