Απουσία Λαζουρά τα Καλάβρυτα έκαναν σήμερα στην Αργυρούπολη τον κόσμο να δακρύσει ψέλνοντας "Τη Υπερμάχω"

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Αργυρούπολης - Ελληνικού οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία σήμερα, στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Αργυρούπολης εκδήλωση με θέμα την Αναπαράσταση της Επανάστασης των Καλαβρύτων του 1821. Άξιος πρεσβευτής από τα Καλάβρυτα η θεατρική ομάδα "Πάνος Μίχος" που παρουσίασε με τεράστια επιτυχία την αναπαράσταση και έκανε τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος, να δακρύσει από υπερηφάνια ψέλνωντας "Τη Υπερμάχω Στρατηγό".

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα γιατί σκοπός μας ήταν τα πιτσιρίκια που μαζεύτηκαν σήμερα εδώ να μάθουν την ιστορία. Γιατί ιστορία σήμερα δεν τα μαθαίνουν στα σχολεία. Με ανάλογες τέτοιες εκδηλώσεις θα συνεχίσουμε και το μέλλον. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ." μας είπε εμφανώς συγκινημένος ο συμπατριώτης μας από την Ανάσταση Παναγιώτης Παρασκευόπουλος πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Ελληνικού - Αργυρούπολης ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ".

Μοναδική παρουσία στο χώρο των εκδηλώσεων από την περιοχή μας, ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απ. Κατσιφάρας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Αργυρούπολης Ελληνικού κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και η εκτελεστική γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Διονυσία Μαράτου. Αισθητή ήταν η απουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ.  Γιώργου Λαζουρά. Ακόμα και αν υποχρεώσεις τον κράτησαν μακρυά δεν θα έπρεπε να στείλει έναν εκπρόσωπο, η έστω να διαβαστεί ένα μηνυμά του; Που ήταν επίσης ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής και οι διάφοροι πρόεδροι των "εν Αθήναις" συλλόγων; Έλαμψαν με την απουσία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΝΕΤ στις 21 Μαρτίου στην εορτή της απελευθέρωσης των Καλαβρύτων από τον τουρκικό ζυγό, θα παρεβρεθούν ο Δήμαρχος Αργυρούπολης και ολόκληρο το Δ.Σ. του Συλλόγου  Πελοποννησίων Αργυρούπολης - Ελληνικού και θα εκφραστεί από το Δήμαρχο Αργυρούπολης - Ελληνικού  η επιθυμία για αδελφοποίηση του δήμου του με τον  δήμο Καλαβρύτων.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
2 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.