Αποκλειστικό: Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Προέδρος του Παναιγιαλείου στο ΚalavrytaΝet

O Πρόεδρος του Παναιγιαλείου κ. Αντώνης Ρέλλας βρέθηκε χθες 6/8 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων για να παρακολουθήσει τον φιλικό αγώνα του Παναιγιάλειου με την Θύελλα Αιγίου.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε αποκλειστικά στο KalavrytaNet.

Eίπε: Αρχικά πρέπει να τονίσω ότι είμαστε απολύτως ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων και γενικότερα από την φιλόξενη πόλη σας. Η προετοιμασία της ομάδας είναι σε πολύ καλό δρόμο και πρέπει να είναι κατά το δυνατόν καλύτερη γιατί θα ακολουθήσει μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Από την μεριά μας φροντίσαμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας με δεκαεπτά αθλητές, έγιναν κάποιες προσθήκες και έπεται και μια ακόμα μεταγραφή.

Θα γίνουν κάποια φιλικά ακόμα έως το τέλος Αυγούστου όπου αρχίζει το κύπελο. Με όλη την προετοιμασία και τα φιλικά στόχος μας είναι να δημιουργηθεί η μέγιστη ομοιογένεια και ο καθένας να αποδώσει όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε αυτό να αποτυπωθεί κατά την φετινή μας πορεία.

Ερώτηση:Ποιος είναι ο στόχος για φέτος;

Απάντηση:Στόχος είναι όπως έχει πει και ο προπονητής ακριβώς αυτό που για λίγα δευτερόλεπτα δεν έγινε πέρυσι. Η συμμετοχή στα play off.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο προϋπολογισμός της ομάδας για την χρονιά;

Απάντηση:Δεν είναι μόνο τα χρήματα που απαιτούνται αλλά και οι σωστές κινήσεις, η έξυπνη και δημιουργική αξιοποίηση όλου του έμψυχου υλικού. Πάντως σε ότι αφορά τα χρήματα θα απαιτηθούν γύρω στις 700.000 ευρώ.

Ερώτηση:Ποιες είναι οι δυσκολότερες ομάδες στην κατηγορία;

Απάντηση:Σίγουρα το μεγάλο όνομα είναι η ΑΕΚ, από εκεί και πέρα η πορεία θα δείξει, το που και το πότε θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες.

Ερώτηση:Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από Έλληνες ,αυτό είναι τυχαίο ή δηλώνει κάτι;

Απάντηση:Η άποψή μας είναι ότι ο ξένος για να συμμετέχει σε μια ομάδα πρέπει να μπορεί να κάνει την διαφορά, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος μόνο για το ''ξένο όνομα''. Επίσης αυτό λειτουργεί σαν κίνητρο για τις Κ17 και Κ20 αλλά και γενικότερα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ερώτηση:Ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα;Υπάρχουν ''ονόματα'' ή ''κλίκες;

Απάντηση:Το κλίμα είναι απολύτως οικογενειακό και ο κύριος Σεροπιάν έχει την άποψη ότι δεν υπάρχει εξ υποθέσεως ''βασικός''. Συνεπώς όλοι αγωνίζονται για την ομάδα και για την θέση τους σε αυτή.

Ερώτηση:Η διαιτησία στην Ελλάδα είναι ανεπαρκής ή ύποπτη;

Απάντηση: Πιστεύω ότι οι Έλληνες διαιτητές έχουν ικανότητες και τα όποια λάθη τους είναι παράγοντες του παιχνιδιού. Οπως και ο ποδοσφαιριστής κάνει λάθη έτσι και ο διαιτητής. Οι ισχυρισμοί των παραγόντων, κάθε φορά αποτελούν την εύκολη δικαιολογία, για μια ήττα, ή έναν αποκλεισμό.

Ερώτηση:Δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας ποια είναι η στάση των χορηγών;

Απάντηση:Πρέπει να πούμε ότι αποτελούμε φωτεινή εξαίρεση γιατί και η ALCATEL που είναι ο μεγάλος χορηγός μας αλλά και οι μικρότεροι σε χορηγίες είναι πάλι μαζί μας.

Ερώτηση:Η κοινωνία του Αιγίου είναι κοντά στη Ομάδα;

Απάντηση:Είμαστε ευχαριστημένοι και από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και γενικότερα υπάρχει μια θετικά αμφίδρομη σχέση. Τα διαρκείας και για φέτος ''κινούνται'' πολύ καλά.

Kalavrytanet.com: Ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία σε όλους και μια πολύ καλή πορεία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
1 + 11 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.