Αποδείξεων και Καλαβρυτινών... ΛΑΧΑΝΟΠΙΤΩΝ συνέχεια!!!

Το σήριαλ της λαχανόπιτας συνεχίζεται πάλι από το γνωστό "λασπογραφικό" blog. Φωτογραφίζοντας δικό μας άρθρο και προσπαθώντας απεγνωσμένα από το πουθενά να συντηρήσει λίγη επισκεψιμότητα, παρουσιάζει δήθεν "δημοσιογραφική επιτυχία" το ότι σε κάποιο σημείο άρθρου μας (διαβάστε εδώ) αναφέραμε "φερόμενο δράστη" ως... "δράστη" και τροποποιήσαμε το κείμενο μετά. 

Όπως θα έχει διαπιστώσει όχι μόνο ο ίδιος αλλά και οι αναγνώστες μας, η λέξη φερόμενος δράστης αναφέρεται σε δυο σημεία του κειμένου. Στο δεύτερο (στο επίμαχο δηλ. σημείο), όντως αναφερόταν ως "δράστης" αρχικά, αφού πήραμε τη φράση από ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ απόσπασμα του οποίου παραθέτουμε και ολόκληρο είναι στη διάθεση μας για κάθε ενδιαφερόμενο.

 

 

Γι αυτό και όλα τα ειδησεογραφικά blog που πήραν την πρωτογενή είδηση από εμάς, τη δημοσίευσαν έτσι. Κατόπιν έγινε η αλλαγή για λόγους ομοιογένειας του κειμένου αφού υπάρχει αυτή η δυνατότητα. 

Ο εν λόγω "δημοσιογράφος", καλά κάνει αφου βρίσκεται 200 χλμ μακρυά και φωτογραφίζει τοπικά blog, που έχουν τις πρωτογενείς ειδήσεις του τόπου μας για να τις αντιγράψει από τους "μάχημους" bloger (και όχι δημοσιογράφους) του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ. Όμως τον συμβουλεύουμε, αφού δεν γνωρίζει ο ίδιος την είδηση να σωπαίνει για να μην εκτίθεται.

 

ΥΓ(επειδή αρέσκεται στα υστερόγραφα)... Φυσικά και καλά κάνει και γράφει για τα.... συλλείτουργα, τις λαχανόπιτες και τα παραδοσιακά... Με αυτά μεγαλώσαμε και εμείς. Δεν τον κατηγορήσαμε ποτέ. Τον συμβουλεύσαμε απλά να ασχοληθεί, για να μην εκτίθεται, αποκλειστικά με αυτά γιατί, αφενός μεν τα γνωρίζει πολύ καλά και αφετέρου δε μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό λόγω αποστάσεως!!!

 

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝΕΤ

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 4 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.