Απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Χατζηλάμπρου σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Αναφορικά με το σχόλιο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» στο σημερινό φύλο της 2ας Απριλίου 2015, υπό τον τίτλο «Αλλά ποιων;», θα μας επιτρέψετε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Η θέση του βουλευτή Αχαΐας Βασίλη Χατζηλάμπρου (αλλά και αυτοδιοικητικών παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ) αναφορικά με τη νότια χάραξη της Ολυμπίας Οδού, στο τμήμα μετά την Πάτρα, είναι σαφής, καθαρή και συγκεκριμένη. Είναι, κοινώς, γνωστή.

Άρα, το σχόλιό σας για το «αλλά ποιων;» τη θέση κομίζει ο βουλευτής είναι άστοχο. Ειδικά, όταν τίθεται με όρους υπονοούμενου. Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου κομίζει τη δίκαιη θέση που επί χρόνια έχουν λάβει συλλογικά φορείς της περιοχής για το θέμα. Ενδεικτικά, να σας υπενθυμίσουμε την απόφαση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας (26/2/2006), την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (12/3/2012), τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων των Δήμων Δύμης και Πατρέων (με τελευταία την επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 465/2014 απόφασης), αλλά και τις αποφάσεις των κινημάτων πολιτών της περιοχής. Και για αυτές τις αποφάσεις, ως οφείλει και από την ιδιότητά του, αγωνίζεται.


 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.