Απάντηση των διαχειριστών του kalavrytanet σε δημοσίευμα του kalavrytanews

Διαβάσαμε, με έκπληξή μας, στην τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα kalavrytanews άρθρο το οποίο αναφέρει τα ονόματα και απευθύνεται στους διαχειριστές του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΝΕΤ.
Το άρθρο αυτό φέρει τίτλο ‘’Μηδενική ανοχή του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε κακόβουλα δημοσιεύματα’’ και μπορείτε να το διαβάσετε πατώντας ( ΕΔΩ )


Το εν λόγω άρθρο χρησιμοποιεί και στηρίζεται σε προγενέστερο  δημοσίευμα του KALAVRYTANET με τίτλο ‘’Καλάβρυτα. Ας μην ακολουθούμε με ελαφρότητα τους ‘’κουκουλοφόρους’’. Διαβάστε το πατώντας (ΕΔΩ)


Στο άρθρο μας αυτό δεν είχαμε πρόθεση να θίξουμε, ούτε φυσικά θίξαμε ΚΑΝΕΝΑΝ επώνυμο, αποφεύγοντας να αναφερθούμε σε ονόματα, μέσα ενημέρωσης  ή να δώσουμε κατευθύνσεις μέσω ενεργού link, ώστε ο αναγνώστης να μπορεί να προβεί σε αναζήτηση στοιχείων που προβάλλονται δημόσια σε άγνωστο και εμφανώς κακόβουλο προφίλ που πρόσφατα δημιουργήθηκε στο facebook και μιλάει για προδότες.
Η πρόθεσή μας ήταν και παραμένει, να στηλιτεύσουμε την κατά περίπτωση κακόβουλη ανωνυμία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας ώστε να ελέγχουν με προσοχή την συμμετοχή τους σε ανάλογες προσκλήσεις.
Συνεπώς, καμία σύνδεση μέσω του άρθρου μας  με το Kalavrytanews δεν προκαλέσαμε, ούτε επιδιώξαμε με κανέναν τρόπο, αντιθέτως, και για αυτόν το λόγο δεν δημιουργήθηκε ουδέποτε η ανάγκη προηγούμενης τηλεφωνικής ή άλλης επικοινωνίας.
Οι διαχειριστές του KALAVRYTANET
Αποστολόπουλος Βασίλειος
Παπαδόπουλος Θεόδωρος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
3 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.