Απάντηση του δικηγόρου Νίκου Τζένου στο χτεσινό δημοσίευμα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑΝΕΤ

Απάντηση έδωσε ο γνωστός καλαβρυτινός δικηγόρος Νίκος Τζένος στο χτεσινό δημοσίευμα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ με τίτλο "Πιέσεις από την ΔΗΜ.ΑΡ σε Καλαβρυτινό δικηγόρο για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Ν. Αχαΐας".

Η απάντηση έχει ως εξής:

Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ ενημερώνω

Είναι γνωστή η σχέση μου με τον χώρο της Ευρωπαικής Οικολογίας αλλά και η διαχρονική μου εκτίμηση στις δυνάμεις της Ανανεωτικής Αριστεράς.

Η συνάντηση των δυο πολιτικών ρευμάτων (έστω και αργά) με ικανοποιεί και θεωρώ ότι δίνει θετική διέξοδο σε πολίτες που δεν έχουν παγιδευτεί στα διλλλήματα του νέου δικομματισμού.

Ήταν για μένα αναμενόμενη η πρόταση ( που μου έγινε από στελέχη και των δύο πολιτικών ρευμάτων) συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ -ΔΗΜΑΡ.

Σημαντικοί όμως λόγοι δεν μου επιτρέπουν (αυτή την περίοδο) να συμβάλλω στην επιτυχή έκβαση αυτής της δύσκολης προσπάθειας.

Έτσι η ζωή με υποχρεώνει να αρνηθώ την τιμιτική για μένα πρόταση.

Εύχομαι όμως ......η προσπάθεια "ζεύξης" της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ και της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ .... να έχει συνέχεια και προοοπτική ...... ανεξαρτήτως του εκλογικού αποτελέσματος.

Έχουμε τόσα πολλά κοινά ...και μπορούμε να βρούμε ακόμα πιο πολλά.

 

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ ευχαριστεί το φίλο Νίκο Τζένο για την απάντησή του και του εύχεται σύντομα να εκλείψουν οι λόγοι που τον κρατούν μακρυά από την πολιτική σκηνή. Άνθρωποι σαν τον Νίκο Τζένο δεν περισσεύουν και πρέπει πάντα να είναι ενεργοί στα πολιτικά δρώμενα για το καλό του τόπου μας και της χώρας γενικότερα.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
3 + 0 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.