Απ. Κατσιφάρας: Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και τα ΑΤΕΙ, σε μήνυμά του, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο μήνυμά του:

«Θέλω από καρδιάς να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές που κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να κατακτήσουν μια θέση στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, δίνεται τέλος στην αγωνία των παιδιών μας και των οικογενειών τους, και παράλληλα ξεκινά ένας νέος κύκλος στη ζωή τους.

Αυτή η αγάπη που δείχνουν οι νέοι μας για την μόρφωση, μα κυρίως για τη γνώση, μας δίνει ελπίδα για το αύριο σε μια δύσκολη συγκυρία.

Ωστόσο, θα ήθελα να απευθυνθώ και στους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή και να τους διαβεβαιώσω ότι τώρα ξεκινά ο νέος τους δρόμος. Με νέες επιλογές μπορούν να κερδίσουν μια θέση στον επαγγελματικό στίβο.

Τις ευχές μου επίσης, θέλω να δώσω και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των παιδιών μας που πλέον μπορούν να καμαρώνουν, καθώς ήταν αυτοί που μπόρεσαν να οπλίσουν τους μαθητές με γνώση, θέληση, υπομονή και επιμονή.

Θερμά συγχαρητήρια».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
4 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.