Αντικαταστάθηκε ο Νίκος Νικολόπουλος από την Επιτροπή Θεσμών. Οργισμένη αντίδραση του Βουλευτή

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Βουλευτή Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. και πρόέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νίκου Νικολόπουλου για την σημερινή αντικατάστασή του από την Επιτροπή Θεσμών. Συγκεκριμένα ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε:

 

«Αδυνατώ να αντιληφθώ γιατί αντικαταστάθηκα, από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής των Ελλήνων, ενώ κατά την χτεσινή συνεδρίαση, ζήτησα να διαλευκανθούν οι καταγγελίες Πανούση .

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι η αλήθεια σώζει.

Πρέπει όλα τα ντοκουμέντα να δουν το φως της δημοσιότητας.

Πρέπει να απαντήσουν οι κύριοι Πανούσης και Ρουμπάτης εάν ήσαν και αυτοί λειτουργοί του «βαθέος κράτους» ή εάν έχουμε να κάνουμε απλά, με συμπτώματα μιας έρπουσας «μαφιοζοποίησης» της «δημόσιας ζωής».

Προσωπικά διερωτώμαι : Τι εξυπηρετεί η αντικατάσταση μου ;

Τέλος ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δηλώνω, ότι θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάθε προσπάθεια προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και «θα βάλουμε πλάτη», ώστε ο Πρωθυπουργός να τα καταφέρει και να καθαρίσει την «κόπρο του Αυγείου , όπως άλλωστε απαιτεί και ο Ελληνικός λαός. ».

 

 

ΥΓ: Συνημμένα απόσπασμα πρακτικών συνεδρίασης επιτροπής θεσμών και διαφάνειας (10/11/2015)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
9 + 1 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.