Αντίδραση Θανάση Παπαδόπουλου για το "λουκέτο" της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις, κατοίκων, παραγόντων, επαγγελματιών και φορέων της περιοχής μας, μετά το σάλο που έχει προκληθεί από το δημοσίευμα του kalavrytapress.gr, για την απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, καταρχήν να υποβαθμίσει και κατόπιν να βάλει λουκέτο στο κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία. Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καλαβρύτων και διευθυντής του Συνεταιρισμού κ. Αθ. Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά στο kalavrytanet:
Με το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην Κλειτορία, υποβαθμίζεται ιδιαίτερα η περιοχή, δημιουργούνται προβλήματα όχι μόνο στις συναλλαγές των δημοτών μας με την Τράπεζα, αλλά και στην ανάπτυξη του τόπου, ιδιαίτερα των δημοτικών ενοτήτων (πρώην δήμων) Κλειτορίας, Αροανίας και Παΐων αφού η απόφαση αυτή αποτελεί τροχοπέδη στο ευρύτερο σχέδιο ανάπτυξης των περιοχών αυτών και τον εκσυγχρονισμό των δημοτικών και άλλων επιχειρήσεων. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να "μεταπείσουμε" την διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς προκειμένου να μην υλοποιηθεί η απόφαση αυτή.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
8 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.