Η αντίδραση Χατζηλάμπρου στα σχόλια της εφημερίδας «Πελοπόννησος»

Αναφορικά με τη σειρά σχολίων, που δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας, υπό τον… ευφάνταστο τίτλο «Τρότσκι Ι» και «Τρότσκι ΙΙ», θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
1. Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Ως βουλευτής εκλέχθηκε από τους πολίτες της Αχαΐας με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πρόγραμμα αυτό δεσμεύεται, ως οφείλει, και υπηρετεί ως πολιτική. Οι πολίτες που ήθελαν να ψηφίσουν διαφορετικά πολιτικά προγράμματα, που να υποστηρίζουν τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής, της λιτότητας, της περικοπής συντάξεων και της επιτροπείας της χώρα από τους δανειστές κ.ά., φανταζόμαστε ότι επέλεξαν άλλα κόμματα και άλλους βουλευτές.
2. Οι αμυντικές δαπάνες μιας χώρας, όποια γνώμη κι αν έχει κανείς για αυτές, είναι αδιανόητο να καθορίζονται διά υπόδειξης των δανειστών.
3. Το ρεπορτάζ σας είναι απόλυτα ανακριβές, καθώς ο Βασίλης Χατζηλάμπρου ποτέ δεν ανήκε ούτε στον τροτσκιστικό χώρο, ούτε σε τροτσκιστικές οργανώσεις.
Βέβαια, είναι κατανοητό ότι, αυτές τις μέρες, το θέμα δεν είναι από ποιο πολιτικό ρεύμα προέρχεται. Θα εκτιμούσαμε, όμως, αν θέλετε να κριτικάρετε ή ακόμα και να στηλιτεύσετε τη στάση του στην ψηφοφορία της Βουλής, να το κάνετε ευθέως και με επιχειρήματα, και όχι δημιουργώντας τεχνητό κλίμα… περιθωρίου με υπονοούμενα ιδεολογικών «καταβολών».
 
Γραφείο Βασίλη Χατζηλάμπρου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
1 + 2 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.